foto: Juris Rozenbergs
Kivičs atkal metas aizstāvēt Lieni un pamatīgi skandalējas “Olimpia” zupas ēstuvē
Strīda karstākais punkts esot bijis moments, kad Andris Kivičs zupas vārītāju virzienā metis apelsīnus.
Slavenības
2019. gada 19. februāris, 12:29

Kivičs atkal metas aizstāvēt Lieni un pamatīgi skandalējas “Olimpia” zupas ēstuvē

Jauns.lv

Lai arī Andra Kiviča un Lienes Skulmes realitātes šovu TV ekrānos skatītāji varēs vērot no 25. februāra, daļai sabiedrības ar mūziķa un viņa mīļotās sievietes ikdienas dzīvi nākas saskarties ik pa laikam. Tā piemēram par lieciniekiem īpaši skaļai epizodei vakardien kļuvuši tirdzniecības centra “Olimpia” apmeklētāji un darbinieki, kuru priekšā Kivičs esot skandalējis par zupu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kāds rīdzinieks Leonīds, kurš pirmdienas vakarā esot atradies konkrētajā tirdzniecības centrā, izstāstīja Jauns.lv, ka viņa uzmanību piepeši pievērsusi skaļa bļaušana no otrā stāva, kur atrodas vairākas “Olimpia” ēstuves. “Eju garām un... sev par brīnumu konstatēju, ka tas ir Andris Kivičs ar savu draudzeni, kas skandalē. Cik saprotu, strīds ar ēstuves darbiniekiem bija par pasniegto zupu,” atstāsta Leonīds. Viņš nav palicis tuvumā, lai vērotu, kā situācija attīstās, taču, spriežot pēc portālā Skaties.lv rakstītā, Leonīds nav bijis vienīgais, kurš pagadījies blakus saspringtajai situācijai ēdināšanas placī.

Citi “Olimpia” apmeklētāji ziņojuši, ka Andris Kivičs, kurš tovakar izskatījies piedzēries, ēdis skābu kāpostu zupu, taču viņam neesot paticis, ka zupā ir paprika – tāpēc arī sarīkots skandāls “pa visu restorānu”. Beigu beigās stāsts esot noslēdzies ar to, ka mūziķis metis ēstuves personālam ar apelsīniem un, saskaņā ar aculiecinieku teikto, kaut kā pamanījies izsist kādai no darbiniecēm zobu.

Metis ar apelsīniem, jo aizskarta Liene

Pats Kivičs Skaties.lv gan pēcāk apgalvojis, ka publicētie aculiecinieku viedokļi neatbilstot patiesībai un esot stipri pārspīlēti – viņš neesot bijis alkohola reibumā un, lai arī tik tiešām strīda karstumā sviedis zupas vārītājām ar apelsīniem no letes, neviens no tiem nav trāpījis. Arī aculiecinieku versijas par konflikta patiesajiem iemesliem un teiktais par izsisto zobu esot klaja nepatiesība – konkrētajai darbiniecei tas jau esot bijis izsists.

Konflikts sācies, kad uz mierīgiem Kiviča aizrādījumiem par to, ka zupā, kurai, pēc ēdienkartē teiktā, vajadzētu būt skābiem kāpostiem, realitātē bijušas “kaut kādas grūbas un paprika” (no kuras Lienei esot alerģija).

Pāris esot pasaucis oficianti un nosvērti izskaidrojis problēmu, taču ēstuves pārstāve teju uzreiz esot atbildējusi rupji. Pēcāk iesaistījusies arī pavāre, kura pārim izkliegusi krievu lamuvārdus un – kas būtiskākais – personīgi aizskāruši arī pašu Lieni.

Situāciju atrisinājis apsargs, kurš palūdzis Kivičam un Skulmei doties prom. Pāris esot bez ierunām paklausījis viņa norādījumam, taču, runājot par ēstuves darbinieci, kura īpaši aktīvi noķengājusi abus, mūziķis esot drošs – viņa bijusi “salietojusies”.

Zupas ēstuves vadība pētīs novērošanas kamerās fiksēto

Jauns.lv noskaidroja, ka skandāls izcēlies starp Andri Kiviču un “Olimpia” otrajā stāvā esošo ēstuvi “Tikai Karotes”, kurā tiek piedāvātas dažādas zupas. Konkrētās filiāles darbinieki šodien telefonsarunā atteicās komentēt vakardienas notikumus, jo neesot bijuši uz vietas. Savukārt ēstuves vadība spraigo kašķi komentēja ļoti izvairīgi. “Sazinājos ar vadītāju un viņš pateica, ka nevēlas iesaistīties šajā lietā,” pauda uzņēmuma pārstāve, iepriekš gan apliecinot, ka vadība plāno izskatīt, ko vakar vakarā fiksējušas videonovērošanas kameras. Uz atkārtotu lūgumu tomēr sniegt īsu ēstuves komentāru saistībā ar skaļajiem apgalvojumiem par apkalpojošā personāla rupjībām, sazvanītā pārstāve informēja, ka vadītājs esot teicis: “Lai viņš [Kivičs] tur ņemas,” un, ka sīkāku komentāru tomēr nebūs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kadri no realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti"

Kadri no topošā televīzijas "STV Pirmā!" realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti".

gallery icon
22