foto: Twitter/ Vida Press
Simtiem rožu un saksofonists viesistabā - tā Kanje Vests priecēja Kimu Kardašjanu mīlētāju dienā
Kanje Vests ar sievu Kimu Kardašjanau.
Slavenības
2019. gada 17. februāris, 13:05

Simtiem rožu un saksofonists viesistabā - tā Kanje Vests priecēja Kimu Kardašjanu mīlētāju dienā

Jauns.lv

Kad runa ir par Valentīndienu un dāvanām mīļotajai sievai, realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai, reperim Kanje Vestam nav žēl nekādas naudas summas.

foto: Twitter
Amerikāņu džeza saksofonists Kenijs Džī spēlē Kimas Kardašjanas viesistabā.

Reperim Kanje Vestam patīk lutināt sievu ar izsmalcinātām, ļoti pārdomātām un ārkārtīgi dārgām dāvanām. Šogad Valentīndienā mūziķis savai dzīvesbiedrei bija sarūpējis izcili romantisku dāvanu. Istaba bija pilna simtiem rožu, kas katra ielikta nelielā vāzītē, bet romantisku skaņdarbu tikai un vienīgi Kimai spēlēja izcilais džeza saksofonists Kenijs Džī pats personīgi.

Kā var secināt pēc sociālajos tīklos publiskotajiem video, Kima Kardašjana bija saviļņota un patīkami iepriecināta par vīra dāvanu Visu mīlētāju dienā.

„Nekas liels. Kenijs Džī manā viesistabā!! Priecīgu Valentīndienu,” pie viena no nofilmētajiem video raksta Kima, kuras priekam vīrs bija nolīdzis slaveno mūziķi.

Kenijs Džī Kimai veltīja savu populāro skaņdarbu „Somewhere Over the Rainbow”.

„Labākā vīra balva nonāk pie manējā,” pie cita video sajūsmināti raksta Kima. „Vispārdomātākās dāvanas!!!”

Pērn Ziemassvētkos Kanje sievai sarūpējis 14 miljonus ASV dolāru vērtu dāvanu. Vīrs viņai sagādājis apartamentus vienā no Maiami pludmales ekskluzīvākajām ēkām.

foto: imageSPACE/REX/ Vida Press
Kenijs Džī.

Pirms trīs gadiem Kanje Ziemassvētkos Kimai pasniedza daudzkrāsainu kažoku un vēl 150 dāvanu. Savukārt Kima vīram togad dāvanā pasniegusi sudraba krāsas „Can-Am Spyder” triciklu, kas maksā 14 999 ASV dolāru. „Jūs zināt, ka mums patīk sudrabotas automašīnas, tāpēc es pasūtīju šo matētā sudraba krāsā,” Kima paskaidroja, kamēr vīrs izmēģināja dāvanu darbībā.

Arī 2013. gadā šī pāra vārds pēc svētkiem nonāca preses uzmanības centrā dāvanas dēļ. Toreiz Kanje savai mīļotajai pasniedza pēc individuāla pasūtījuma apgleznotu „Hermes Birkin” rokassomu. Sirreālisma stilā tapušo akta gleznu uz somas bija gleznojis atzītais mākslinieks Džordžs Kondo. Kā zināms „Birkin” somas ir ļoti dārgas un uz tām nereti ir jāpiesakās garum garās gaidītāju rindās. Vienas šādas somas cena ir vidēji 40 000 ASV dolāru. Taču, ja somu rotā vēl pēc pasūtījuma tapusi glezna, summa par pirkumu ir vairāk nekā astronomiska...

Kanje Vests Ziemassvētkos uzdāvina Kimai Kardašjanai „Hermes Birkin” somu

gallery icon
17

Savukārt 2014. gadā Kima no vīra dzimšanas diena saņēmusi izcili dārgā zīmola „Hermes” rokassomu, ko apzīmējusi viņas tolaik 16 mēnešus vecā meita Norta.

Kima Kardašjana dzimšanas dienā saņem gadu vecās meitas apgleznotu "Hermes" somiņu

Kima Kardašjana savā 34. dzimšanas dienā saņēmusi dāvanā „Hermes” rokassomiņu, ko apgleznojusi viņas 16 mēnešus vecā meita Norta. Pirmajā brīdī ...

gallery icon
10