foto: Vida Press
Kāpēc Breds Pits meklēja iespēju satikt Dženiferu Anistoni? Viss par viņu neseno satikšanos
Breds Pits un Dženifera Anistone bija precējušies laika posmā no 2000. gada līdz 2005. gadam.
Slavenības
2019. gada 14. februāris, 14:22

Kāpēc Breds Pits meklēja iespēju satikt Dženiferu Anistoni? Viss par viņu neseno satikšanos

Jauns.lv

Kad Holivudas zvaigzne Breds Pits aizvadītajā sestdienā apmeklēja bijušās sievas aktrises Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti, faniem radās viens vienīgs jautājums: vai tiešām ir iespēja, ka viņi atkal būs kopā?

Saskaņā ar vairāku ziņu avotu sniegtu informāciju, atbilde ir „nē”. Cik viņiem zināms, Dženifera Anistone un Breds Pits esot tikai seni draugi, kas satikušies pēc daudziem gadiem.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon

Pits bija pirmais, kurš spēra soli pretī draudzīgu attiecību atjaunošanai pēc abu šķiršanās 2005. gadā. Pēc tam, kad 2016. gada maijā mūžībā devās Anistones mamma Nensija Dova, Pits bijušajai sievai nosūtīja draudzīgu līdzjūtības vēstuli.

„Breds sazinājās ar Dženu pēc viņas mammas nāves,” izdevumam „Us Weekly” norāda zinātājs. „Viņu aizkustināja tas, ka Breds zina, cik grūts laiks tas viņai bija.”

Kopš šīs reizes abi laiku pa laikam privāti sazinājušies, tāpēc Breda Pita ierašanās uz Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti nebūt nepārsteidza abu tuvākos draugus.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Breds Pits ierodas uz bijušās sievas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti.

„Viņiem ir zināms vienam otra mobilā tālruņa numurus, viņi laiku pa laikam sazvanās,” apliecina zinātājs. „Tas nav nekas jauns. Džena un Breds saglabājuši draudzīgas attiecības.”

Abu nesenās šķiršanās arī palīdzējušās atjaunot saikni vienam ar otru. Breds Pits un Andželina Džolija par šķiršanos paziņoja 2016. gada septembrī, savukārt Anistone un Džastins Terū izšķīrās aizvadītā gada februārī. Kad Pits pirms vairākām nedēļām saņēma ielūgumu uz Anistones apaļo dzimšanas sienu, viņš nolēma to apmeklēt.

„Breds vēlējās atbalstīt un sumināt Dženu, apmeklējot viņas dzimšanas dienas ballīti,” izdevumam „Us Weekly” apliecina paziņa.

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon

Jau līdz ar brīdi, kad Pits ieradās pie „Sunset Tower Hotel” viesnīcas, kur notika ballīte, aktieris bija ļoti uzmanīgs, lai viņu nenofotografētu ierodoties vai dodoties prom. Pits sadarbojās ar apsardzes darbiniekiem, kas palīdzēja kontrolēt diskrētu viņa ierašanos un ballītes pamešanu.

„Breds pirmajā brīdī bija ļoti atturīgs, jo visu acis bija pievērstas viņam,” apliecina aculiecinieks, kurš izklaides programmas „Entertainment Tonight” reportierim pastāstījis, ka vakara gaitā Pits īslaicīgi ticies ar Anistoni aci pret aci, viņu apskāvis un dažas minūtes aprunājies. Pēc tam viņš pievienojies bijušās sievas draugu pulkam slavenību apmeklētajā ballītē.

„Viesi bija pārsteigti viņu redzēt,” apliecina paziņa. „Taču neizskatījās, ka tas būtu liels pārsteigums pašai Dženai. Viņa bija priecīga viņu redzēt, bet tas arī viss. Viņa bija aizņemta, lai personīgi aprunātos ar visiem daudzajiem un sev dārgajiem viesiem.”

foto: Vida Press
Breds Pits un Dženifera Anistone 2004. gadā.

Atgādināsim, ka Dženiferas dzimšanas dienas ballīti apmeklēja virkne Holivudas pirmā lieluma slavenību: Amala un Džordžs Klūniji, Rīza Viterspūna, Elena Dedženeresa, Keita Hadsone, Kīts Ričardss, Demija Mūra, Bārbra Streizande, Keitija Perija un Orlando Blūms, Deivids Ārkete, seriāla „Draugi” kolēģi Kortnija Koksa un Liza Kudrova, kā arī Breda Pita bijusī līgava [viņu romāns beidzās vēl labu laiku pirms Pita iepazīšanās ar Anistoni] Gvineta Paltrova, kura sabiedrībā zināma kā sieviete, kas cenšas saglabāt draudzīgas attiecības ar saviem bijušajiem vīriešiem. Kopumā ballīti apmeklēja vairāk nekā 200 viesu.

„Breds Pits ieradās 45 minūtes pēc Anistones, izskatījās „labā noskaņojumā un priecīgs būt šeit” – apliecinājis kāds no aculieciniekiem.

Breds Pits 2002. gadā, kad bija precējies ar Dženiferu Anistoni

gallery icon