foto: Vida Press
Patriku Švarcenegeru sajauc ar seriāla aktieri un vēl saka, ka viņš līdzīgs Teilores Sviftas draugam
Patriks Švarcenegers (pa kreisi) un Drū Van Akers. Kāds gan tur brīnums, ka viņus sajauca. Ir taču līdzīgi, vai ne tā?
Slavenības
2019. gada 26. janvāris, 15:51

Patriku Švarcenegeru sajauc ar seriāla aktieri un vēl saka, ka viņš līdzīgs Teilores Sviftas draugam

Jauns.lv

Holivudas asa sižeta filmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera dēls aktieris un modelis Patriks Švarcenegers sociālajos tīklos padalījies ar kādu smieklīgu atgadījumu, kad sajaukts ar jauniešu iemīļotā seriāla „Pretty Little Liars” aktieri Drū Van Akeru. Turklāt šī nav vienīgā zvaigzne, kam līdzinoties Švarcenegera vecākais dēls.

„Pie manis pienāca četras meitenes ar fotokamerām gatavām bildei,” smieklīgo atgadījumu savā „Twitter” profilā atstāsta Patriks Švarcenegers.  „’Mums ļoti patīk „Pretty Little Liars”’. Es atteicu, ka neesmu šajā seriālā... Tad viņas teica ‘Tu izskaties līdzīgs Džeisonam, mēs ļoti atvainojamies’ un aizgāja.”

Šī nav pirmā reize, kad Patriku Švarcenegeru sajauc ar kādu citu slavenību. Aizvadītā gada decembrī jaunietis savā „Twitter” kontā publiskoja popzvaigznes Teilores Sviftas šā brīža drauga, aktiera Džo Alvina, fotogrāfiju un atklāja - draugi un paziņas esot teikuši, ka abi izskatoties līdzīgi.

„Cilvēki arīdzan saka, ka šis čalis izskatās man līdzīgs. Džo Alvins. Es nezinu, labāk jūs man pasakiet,” sociālajos tīklos ierakstījis Patriks Švarcenegers, kurš pēc tēva plaši apspriestā skandāla par ārlaulības dēla esamību aizvien sociālajos tīklos sevi pozicionē kā Patriku Šraiveru (Šraivere ir Patrika mammas žurnālistes Marijas Šraiveres uzvārds).

Patriks Švarcenegers plašāku popularitāti iemantoja pirms vairākiem gadiem, kad bija skandalozi slavenās popzvaigznes Mailijas Sairusas draugs.

Tolaik klīda pat runas, ka tēvs Arnolds Švarcenegers draudējis dēlam atņemt mantojumu, ja viņš turpinās tikties ar šo dziedātāju. Tolaik Mailija centās pievērst sabiedrības uzmanību ar skandaloziem šoviem, kuros uzvedās visnotaļ vulgāri un bieži demonstrēja sevi puskailu sociālos tīklos publiskotās bildītēs.

Mailija Sairusa un Patriks Švarcenegers staro laimē

Pusotru mēnesi pēc attiecību atjaunošanas paklīda baumas, ka Mailija Sairusa un Patriks Švarcenegers esot slepus apprecējušies.

gallery icon

Dziedātājas vētrainais laiks palicis pagātnē, un pērnā gada nogalē viņa apprecējusies ar savu ilggadējo draugu aktieri Laiemu Hemsvortu.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts laiku lokos

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

gallery icon

Patriks Švarcenegers trenējas Losandželosas ielās

Holivudas grāvējfilmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera (69) vecākais dēls Patriks (23) Švarcenegers nesen manīts Losandželosas ielās aktīvi sportojam.

gallery icon

Mailija Sairusa un Patriks Švarcenegers dodas uz naktsklubu

gallery icon

Patriks Švarcenegers demonstrē atlētisko augumu pludmalē

gallery icon