foto: Chelsea Lauren/REX/ Vida Press
Aktrise Sofija Tērnere izpļāpājusies, kā noslēgsies populārais seriāls „Troņu spēle”
Sofija Tērnere „Troņu spēļu” pirmizrādes vakarā 2017. gadā.
Slavenības
2019. gada 24. janvāris, 08:44

Aktrise Sofija Tērnere izpļāpājusies, kā noslēgsies populārais seriāls „Troņu spēle”

Jauns.lv

Darbs pie seriāla „Troņu spēle” („Game of Thrones”) uzņemšanas ir noslēdzies. Astotā sezona, kura savu pirmizrādi piedzīvos šā gada aprīlī, būs beidzamā skatītāju iemīļotajā sāgā. Aktrise Sofija Tērnere nav nocietusies un saviem draugiem jau atklājusi rūpīgi glabāto noslēpumu par to, kā beigsies seriāls.

foto: HBO/Kobal/REX/ Vida Press
Sofija Tērnere seriālā atveido Sansu Stārku.

Par nelaimi faniem, kas alkst uzzināt, kā noslēgsies, viņu iemīļotais seriāls „Troņu spēle”, aktrise Sofija Tērnere nav ar šiem jaunumiem dalījusies sociālajos tīklos. Viņa tikai atklājusi saviem labākajiem draugiem, ko varam sagaidīt seriāla noslēdzošajā sezonā.

Sarunā ar žurnāla „W” veidotājiem Tērnere atzinusies, ka nav spējusi atturēties un pastāstījusi par dažiem negaidītiem sižeta pavērsieniem, kad paši tuvākie cilvēki viņai par to apjautājušies. Sofija atzīst, ka ir bezcerīga situācijās, kas paredz noslēpuma glabāšanu. Aktrise pēc tam pati bijusi „šausmās”, jo nejauši izpļāpājusi filmu studijas rūpīgi glabāto noslēpumu.

foto: HBO/Kobal/REX/ Vida Press
Sofija Tērnere seriālā "Troņu spēles".

„Esmu slikta noslēpumu glabātāja,” apliecina aktrise. „Man šķiet, ka cilvēki man daudz ko vairs nestāsta, jo zina, ka nepratīšu to paturēt noslēpumā. Es jau tagad esmu paspējusi dažiem izstāstīt, kāds būs „Troņu spēļu” noslēgums.”

Aktrise Sofija Tērnere

Aktrise Sofija Tērnere.

gallery icon

Sofija Tērnere apliecina, ka bijusi absolūti skaidrā prātā, kad izpļāpājusi lielo noslēpumu. „Es neapdomīgi pateicu ‘Hei, ja jūs vēlaties zināt, es jums pastāstīšu.’ Taču tie ir cilvēki, kurus es labi pazīstu, nevis gadījuma paziņas. Tie ir cilvēki, par kuriem esmu droša, ka viņi pratīs glabāt noslēpumu.”

View this post on Instagram

With my love in the mountains 🏔

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Daudzi, iespējams, nodomās, ka pirmais, kurš uzzinājis, kā noslēgsies seriāls, ir Sofijas līgavainis, grupas „Jonas Brothers” mūziķis Džo Džonass. Taču kādā agrāk sniegtā intervijā žurnālam „Variety” mūziķis apliecinājis, ka neizprašņājot draudzeni par filmā notiekošo. „Es negribu neko zināt iepriekš,” viņš norādījis pērn notikušajā sarunā. „Sofija man neko nestāstīs. Viņa zina, ja pastāstītu, es būtu dziļi satriekts, jo esmu ļoti liels seriāla fans.”

Sofija Tērnere seriālā atveido Sansu Stārku.

foto: PALACE LEE/WEIR PHOTOS / SplashN/ Vida Press
Sofija Tērnere ar līgavaini Džo Džonasu.