foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Heidijas Klumas līgavainis pats veidojis iespaidīgā saderināšanās gredzena dizainu
Heidija Kluma un Toms Kaulics „Zleta globusu” „afterparty” ballītē.
Slavenības
2019. gada 20. janvāris, 05:25

Heidijas Klumas līgavainis pats veidojis iespaidīgā saderināšanās gredzena dizainu

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma (45) par saderināšanos ar kādreizējo tīņu elku grupas „Tokio Hotel” ģitāristu Tomu Kaulicu (29) paziņoja aizvadītajos Ziemassvētkos. Tagad kļuvis zināms, ka modeles iespaidīgā saderināšanās gredzena autors ir pats līgavainis. Toms to darinājis savām rokām.

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Mūziķis Toms Kaulics saderināšanās gredzena dizainu veidojis, ņemot vērā Heidijas Klumas mīļākās krāsas un iemīļotākos dārgakmeņus.

Mūziķis Toms Kaulics saderināšanās gredzena dizainu veidojis, ņemot vērā četru bērnu māmiņas Heidijas Klumas mīļākās krāsas un iemīļotākos dārgakmeņus.

„Toms uzzīmēja sapņu gredzenu Heidijai un tad sāka meklēt piemērotus dārgakmeņus,” kāds no Kaulica draugiem pastāstījis slavenību žurnālam „People”. „Viņš neiegāja un nenopirka šo gredzenu veikalā.”

Heidija Kluma un Toms Kaulics „Zelta globusu” „afterparty” ballītē

gallery icon

„Viņš zināja, ka Heidijas mīļākā krāsa ir zaļā, tāpēc viņš meklēja perfektu zaļu dārgakmeni – aleksandrītu. Pēc tam viņš meklēja perfektus briljantus, kas to akcentētu juvelierizstrādājumā.”

Toma Kaulica izvēlētais zaļais dārgakmens aleksandrīts maina krāsu – dabiskā gaismā tas ir zaļš, bet mākslīgā apgaismojumā zaigo sarkanīgs.

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Heidija Kluma un Toms Kaulics.

gallery icon

Heidijai šī būs jau trešā laulība. 1997. gadā viņa apprecējās ar stilistu Riku Pipino, bet 2002. gadā laulību šķīra. 2003. gada martā supermodele uzsāka attiecības ar F1 magnātu Flavio Briatori un jau decembrī paziņoja par grūtniecību. Kluma un Briatore drīz vien izšķīrās un vēl gaidību laikā modele uzsāka attiecības ar mūziķi Sīlu. 2004. gada decembrī viņi saderinājās un pēc pusgada apprecējās.

Klumai un Sīlam ir trīs kopīgi bērni – dēli Henrijs (13) un Johans (12), un meita Lū (9). Sīls oficiāli adoptējis arī Klumas meitu Helēnu jeb „Leniju” (14), kuras bioloģiskais tēvs ir Briatore.

Neraugoties uz iepriekšējām izirušām laulībām, supermodele apgalvo, ka aizvien tic mīlestībai.

Heidija Kluma ar bijušo vīru Sīlu un bērniem dodas pa veikaliem

gallery icon

Pirms attiecībām ar vācu rokeri Kluma bija kopā ar mākslas dīleri Vito Šnēbelu, kura bijušo draudzeņu skaitā ir arī aktrise Demija Mūra, savukārt nesen viņa vārds saistīts ar Džonija Depa šķirto sievu aktrisi Amberu Hērdu.

Kluma un Kaulics publiski par savām attiecībām pavēstīja aizvadītā gada maijā, kad gozējās uz sarkanā paklāja Kannu kino festivālā, lai gan par abu romānu runas klīda jau kopš marta mēneša.

Heidija Kluma un Vito Šnēbels Sentbārtas kūrortā

Vācu supermodele Heidija Kluma devusies atpūsties uz silto Sentbārtas kūrortu, līdzi ņemot arī savu draugu – mākslas dīleri Vito Šnēbelu ...

gallery icon

Heidija Kluma ar bērniem un miesassargu Mārtinu Kristenu

gallery icon

Heidija Kluma un Sīls 2011. gadā

gallery icon