foto: REUTERS/SCANPIX
Džolija mētā nažus, Taisons dresē baložus - kādi ir zvaigžņu slēptie talanti
Maiks un viņa baloži.
Slavenības
2019. gada 21. janvāris, 06:05

Džolija mētā nažus, Taisons dresē baložus - kādi ir zvaigžņu slēptie talanti

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Protams, ka tādas slavenības kā modeles, aktieri un mūziķi ir talantīgas. Bet, kā izrādās, bez talantiem, kas ir viņu atpazīstamības iemesls, šiem cilvēkiem piemīt arī citas atzīstamas spējas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andželīna Džolija 

foto: PA Wire/PA Images
Andželina Džolija.

Jo bīstamāks ir hobijs, jo, visticamāk, to izmēģinās arī slavenība. Aktrise Andželīna Džolija jau kopš bērnības kolekcionējot ieročus un laika gaitā ir apguvusi nažu mešanas mākslu.

1998. gadā Džolija savu talantu ir demonstrējusi TV šovā "The Conan O’Brien Show".

Maiks Taisons

foto: REUTERS/SCANPIX
Maiks un viņa baloži.

Boksa leģenda Maiks Taisons ir aizrāvies ar nedaudz īpatnēju vaļasprieku. Kopš bērnības apbrīnojis baložus un pēc sportista karjeras beigšanās kļuvis par baložu lidošanas sacensību dalībnieku. „Kad uz jumta esi ar saviem putniem, tā ir pavisam cita enerģija. Te tā ir gluži kā terapija,” jūsmo Taisons.

Dakota Džonsone

foto: Laurent VU/SIPA
Dakota Džonsone.

"Greja 50 nokrāsu" aktrise Dakota Džonsone neslīgst vis kompleksos par spraugu starp priekšzobiem, bet to izmanto jaunu hobiju attīstīšanai. Un viens no tiem – pārbaudīt, cik daudz un ko var tajā ievietot. Pagaidu rekords – 1100 dolāri.

Kendala Dženere

foto: ZUMAPRESS.com
Kendala Dženere.

Pasaulē labāk apmaksātās modeles Kendalas Dženeres slēptais talants ir saistīts ar skaņām. Tā ir ļoti reālistiska putnu balsu atdarināšana.

Kara Delavinja

Modele Kara Delavinja spēj ne tikai profesionāli pozēt un defilēt uz ļoti augstiem papēžiem, bet arī meistarīgi izdvest muzikālas skaņas – ducinošus bītboksa ritmus.

Marks Rufalo

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Es vēlējos būt klauns,” smejas "Atriebēju" sāgas varoņa Halka aktieris Marks Rufalo par savu talantu braukt ar velosipēdu uz viena riteņa. Lai gan viņš to neesot darījis jau 25 gadus, 2015. gadā BBC šovā "The Graham Norton Show" Marks nodemonstrēja, ka viņam vēl aizvien piemīt nepieciešamā līdzsvara sajūta un koordinācija.

Džastins Bībers

Tikko precētais mūziķis Džastins Bībers ne tikai prot dejot un dziedāt, bet arī tikt galā ar Rubika kuba salikšanu. Lai gan viņa spēja izdarīt to divās minūtēs ir tālu no pasaules rekorda – 4,69 sekundēm –, talants ir nenoliedzams.

Teilore Svifta

foto: AFF/PA Images
Teilore Svifta.

Mūziķe Teilore Svifta, kas vīriešus maina biežāk nekā zeķes, pret saviem draugiem attiecoties ar īpašāku mīlestību. No māmiņas bērnībā apguvusi ievārījumu gatavošanu, viņa ogu burciņas vārot katrās brīvdienās un izdāļājot tuvākajiem draugiem. Un, kā slavenībām pienākas, grasās radīt savu ievārījumu zīmolu.

Emma Robertsa

foto: AFF/PA Images
Emma Robertsa.

Aktrises Emmas Robertsas slēptais talants ir bērnu raudu imitācija. Tik meistarīgi un talantīgi, ka spējot aizbiedēt cilvēkus no kinoteātra.