foto: AP/Scanpix
Aktieris Kriss Prats bildinājis Švarcenegera meitu
Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere tagad ir saderināts pāris.
Slavenības
2019. gada 15. janvāris, 06:13

Aktieris Kriss Prats bildinājis Švarcenegera meitu

Jauns.lv

Pēc septiņiem draudzības mēnešiem aktieris Kriss Prats lūdzis savu mīļoto Ketrīnu Švarcenegeri kļūt par viņa sievu. Ketrīna ir Holivudas grāvējfilmu zvaigznes un bijušā politiķa Arnolda Švarcenegera (71) un žurnālistes Marijas Šraiveres (63) meita.

Aktieris Kriss Prats (39) priecīgos jaunumus par saderināšanos paziņojis savā „Instagram” kontā, aizvadītajā svētdienā publiskojot romantisku attēlu. Tajā viņš redzams apskāvis līgavu Ketrīnu Švarcenegeri (29), kura noraugās uz saderināšanās gredzenu ar milzīgu briljantu.

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

gallery icon
19

„Mīļotā Ketrīna, tik priecīgs, ka tu pateici jā! Jūtos saviļņots, ka varu tevi precēt,” attēla komentārā ierakstījis Kriss Prats, kuram šī būs otrā laulība.

"Atriebēju" sāgas zvaigzne un Švarcenegera meita, kas ir dzīvesstila blogere un interjera dizainere, satiekas kopš 2018. gada jūnija. To, ka ir pāris, abi apstiprināja mēnesi vēlāk, kad paparaci bija viņus nofotografējuši ejam uz baznīcu kopā ar Krisa sešus gadus veco dēlu Džeku.

Kriss Prats iepriekš bija precējies ar aktrisi Annu Farisu (42), viņiem ir kopīgs dēls. Pēc astoņu gadu ilgas laulības pāris 2017. gada augustā pieņēma lēmumu šķirties. Šī šķiršanās oficiāli nokārtota tikai pirms trim mēnešiem – 2018. gada oktobrī.

Prats un Farisa apprecējās 2009. gadā, ceremoniju sarīkojot Bali salā Indonēzijā. Arī Annas dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Kopš 2017. gada oktobra viņa satiekas ar kinematogrāfu Maiklu Baretu (47).

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/MEGA / Vida Press
Kriss Prats ar bijušo sievu Annu Farisu un abu kopīgo dēlu Džeku.

Bijušais laulātais pāris iegulda daudz pūļu, lai mazā dēla dēļ spētu uzturēt draudzīgas attiecības arī pēc šķiršanās. Kādā no intervijām Farisa izteikusies, ka abiem ir svarīgi, lai dēls justos laimīgs, jo tas dara laimīgus arī vecākus.

Aizvadītajā nedēļā Kriss Prats savā „Instagram” blogā pavēstīja, ka, Bībeles mudināts, uzsācis 21 dienu ilgu gavēni, ko pavada lūgšanas.

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere.

gallery icon
13

Ziņu par saderināšanos aktieris pavēstījis arī savā „Twitter” blogā. „Ideālā gadījumā mēs to būtu gribējuši apturēt noslēpumā, cik ilgi vien...” – viņš atzinies saviem 6.6 miljoniem sekotāju, un klāt pievienojis atsauci uz savu „Instagram” paziņojumu par saderināšanos.

Sestdien Kriss Prats manīts palīdzot Ketrīnai pārcelties prom no viņas mājām Santamonikā, Kalifornijā.

foto: MB / MEGA / Vida Press
Aizvadītajā sestdienā Kriss Prats palīdzējis Ketrīnai Švarcenegerei pārcelties prom no mājām Santamonikā.