foto: Instagram
Madonna parāda pludmales bildi ar savu pieaugušo meitu
Madonnas meita Lurdesa.
Slavenības
2019. gada 10. janvāris, 10:38

Madonna parāda pludmales bildi ar savu pieaugušo meitu

Jauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna devusies pludmales brīvdienās ar savu vecāko meitu - 22 gadus veco Lurdesu Leonu - un padalījusies ar lielās atvases bildi sociālajos tīklos. Fani nebeidz vien jūsmot, cik pieaugusi ir Lurdesa!

foto: Instagram
Madonnas meita Lurdesa.

Lurdesa Marija Čikone Leona, kuru ģimene un draugi dēvē par Lolu, ir dziedātājas Madonnas un viņas bijušā fitnesa trenera Karlosa Leona meita. Lolas ikdienas gaitām sabiedrība seko līdzi jau kopš agras bērnības.

Madonna ar meitu Lurdesu

gallery icon
38

Kad Lurdesa vēl bija tikai skolniece un viņai pēc nodarbībām pretim brauca mamma, Madonna intervijās stāstīja, ka meita no viņas kautrējusies, jo bieži mēgusi sagaidīt bērnu treniņtērpā.

Lola par to dusmojusies un jautājusi, kāpēc viņas mamma nevar būt kā citiem klasesbiedriem un ģērbties solīdāk. Tolaik Madonna atbildējusi meitai, ka treniņtērps ir ļoti ērts un drīz viņa pati to atklāšot. Lai cik neticami tas šķita, pagāja vien daži gadi un pusaudzi Lolu paparaci ne reizi vien „pieķēra”, dodamies ikdienas gaitās treniņtērpā (un ne būt ne uz sporta nodarbībām vien).

Madonnas meita Lurdesa dodas treniņtērpā pa veikaliem

Madonnas meita Lurdesa dodas treniņtērpā pa veikaliem.

gallery icon
15

Tomēr meitas stila izjūtu Madonna vienmēr ļoti slavējusi. Lurdesa bija tikko sasniegusi tīnes vecumu, kad Madonna publiski atzina, ka Lolai padomu stila lietās prasot pat viņas pavadošās grupas dalībnieki.

Madonnas meitas stils

gallery icon
11

Popzvaigznes meitai bija tikai 15 gadu, kad viņa 2011. gadā kopā ar slaveno mammu izdeva savu apģērbu līniju „Material Girl”.

Madonnas meita svin savas apģērbu līnijas gada jubileju

gallery icon
29

Taču 2018. gads līdz šim šķiet pats panākumiem bagātākais jaunās sievietes Lurdesas dzīvē. Viņa kā modele piedalījusies vairākās prestižās modes skatēs, pozējusi žurnālu fotogrāfijām, kā arī piedalījusies britu dizaineres Stellas Makartnijas smaržu reklāmas kampaņā.

Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļas skatē

Madonnas meita Lurdesa bija modele Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.

gallery icon
6

2019. gadu Lurdesa Leona iesākusi ar brīvdienām pludmalē kopā ar savu mammu.

„Meitene pludmalē,” tā savā „Instagram” kontā ievietoto meitas fotogrāfiju parakstījusi Madonna, pievienojot tādas mirkļbirkas kā „pirmdzimtā”, „pirmā mīlestība” un „Lola”.

„Ak, kā Lola jau pieaugusi,” sajūsminās viena no fanēm. „Viņa ir skaistule,” komentē otra. „Viņa izskatās tāpat kā tu, kad biji jauna,” komentē trešā. „Tava kopija,” atsaucas nākamā.

Lai gan Lurdesa neseko mammas pēdās un neveido dziedātājas karjeru, viņa tomēr ļoti līdzinās mammai, un ne tikai vizuāli. Arī Madonna savulaik piepelnījās kā modele. Abas ir dedzīgas „neskūto padušu klubiņa” biedrenes. Abas tagad jūsmo par „tik ērtajiem” treniņtērpiem.

foto: Instagram, Vida Press
foto: Instagram

Madonnas un Lurdesas apģērbu zīmols Material Girl

gallery icon
10

Madonnas meita Lurdesa smēķē

gallery icon
4

Madonnas meitai Lurdesai divi tetovējumi

Popzvaigznes Madonnas vecākā meita, 19 gadus vecā Lurdesa uz rokas pirkstu falangām uztetovējusi burtus, kas veido uzrakstu „mamma”, bet kreisā ...

gallery icon
8

Tā Madonnas meita Lurdesa dodas pēc vidusskolas diploma

gallery icon
15