foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dziedošā aktrise Zane Dombrovska parāda savu lielisko vīrieti
Slavenības
2019. gada 10. janvāris, 06:34

Dziedošā aktrise Zane Dombrovska parāda savu lielisko vīrieti

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedošā aktrise Zane Dombrovska (34), kas jestrajā pašmāju komēdijā "Jaungada taksometrs" pagūst gan meitu ģēģera nagos nokļūt, gan viņu pamest, gan gadumiju jauna smukulīša apskāvienos sagaidīt, īstajā dzīvē ir stabilu attiecību piekritēja.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", 2019. gadu Zane Dombrovska sagaidījusi kopā ar savu dzīvesbiedru Gunti Učelnieku, kas kādreiz bija tūrisma aģentūras "Kolumbs" īpašnieks, bet tagad strādā par Vecrīgas viesnīcas "Dome Hotel" menedžeri.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Zane un Guntis ir kopā jau ilgāk nekā divus gadus.

Pāris ir kopā jau ilgāk nekā divus gadus, un attiecībās ar Gunti Zane izskatās harmoniska un laimīga.

Nesen pāris kopā apmeklēja kinoteātra "Splendid Palace" 95. jubilejas kino seansu, kurā par muzikālo pavadījumu rūpējās pianists Vestards Šimkus.

"Splendid Palace" 95 gadu jubilejas svinības

Kinoteātra "Splendid Palace" 95 gadu jubilejas svinības.

gallery icon
90

Pēc filmas noskatīšanās Zane un Guntis kādu laiku vēl turpināja baudīt pasākuma svinīgo gaisotni – malkoja šampanieti, taisīja selfijus, tērzēja ar sastaptajiem kolēģiem un paziņām.

Aizpērn pēc sešiem Latvijas Nacionālajā teātrī nospēlētiem gadiem Zane izlēma atteikties no štata vietas teātrī, lai varētu vairāk laika veltīt savām muzikālajām iecerēm.

Tieši Zanes balss dotības savulaik pavēra viņai ceļu uz lielo skatuvi – pirms 11 gadiem jauno dziedātāju no Auces ievēroja komponists Zigmars Liepiņš un piedāvāja viņai galveno lomu muzikālajā drāmā "Adata".

Zane Dombrovska sadarbību ar Latvijas Nacionālo teātri turpina kā ārštata aktrise, bet kopā ar teātra kolēģiem regulāri sniedz koncertus ārpus teātra. Tieši pēc Zanes iniciatīvas Latvijas Nacionālā teātra skatuves mākslinieki ir iedibinājuši tradīciju katru gadu rīkot īpašu koncertu, kā ieņēmumi tiek veltīti Latvijas teātru vecmeistaru finansiālam atbalstam.