foto: Juris Rozenbergs
Episkas atkalsatikšanās - ieskaties TV3 Jaungada šova filmēšanā
Liene Šomase un Jānis Vinters - atraktīvi kā nekad.
TV
2018. gada 29. decembris, 11:22

Episkas atkalsatikšanās - ieskaties TV3 Jaungada šova filmēšanā

Jauns.lv

Sākot ar 27.decembri, Latvijas pilsētās grandiozu satikšanos piedzīvo populārāko un tautā iemīlētāko TV šovu „Dziedi ar zvaigzni”, „Dejo ar zvaigzni”, „Koru kari”, „Izklausies redzēts” un „X faktors” spožākie dalībnieki. Piektdien viņi tikās Jelgavā - TV3 Jaungada šova filmēšanā.

Lai arī dēvēts par Jaungada šovu, TV3 ēterā tas būs skatāms 2018. gada pašās beigās - 31. decembrī pulksten 21.

Un uz skatuves atkal tiksies kādreizējie populāru šovu varoņi - Liene Šomase atkal uzdziedās ar Jāni Vinteru, Raivis Vidzis uzdancos ar Violu Abrāmovu, bet Liene Greifāne griezīsies dejā ar Viktoru Haritonovu.

Ieskats TV3 Jaungada šovā "Prieks kopā būt"

Ieskats TV3 Jaungada šova "Prieks kopā būt" ierakstā 2018. gada 28.decembrī.

gallery icon
133

Koncertā piedalīsies arī vērienīgā TV šova „X faktors” spilgtākie otrās sezonas dalībnieki, savukārt šovu „Izklausies redzēts” pārstāvēs aktieris Rihards Lepers, aktrise un dziedātāja Ieva Pļavniece, dziedātājas Olga Rajecka, Rūta Dūduma un citi mākslinieki. „Šajā svinīgajā pasākumā piedzīvosim īpaši leģendāras satikšanās, jo šovā piedalīsies mākslinieki, kas dzīvo arī ārpus Latvijas,” sola šova veidotāji.

TV3 Jaungada šova „Prieks kopā būt” un daudzu TV šovu režisore Dita Torstere teic – šis vakars būs interesanta un aizraujoša Vecā un Jaunā gada atkaltikšanās ar šovu dalībniekiem ne tikai viņai, bet arī skatītājiem: „Ir pagājis tik daudz gadu… Ko viņi tagad dara, kā viņiem klājas, ko atceras no šova? Domāju, ka atmiņas būs spilgtas, būs daudz jautru brīžu. Jo – bez labas humora devas, strādājot smagu darbu, ir ļoti grūti to visu izturēt. Es vēlreiz varu no sirds pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri toreiz uzticējās man un citiem režisoriem, nāca un piedalījās šajā jaunradē un avantūrās, kuri mācījās dejot un dziedāt, mācījās vadīt kolektīvus. Domāju, ka tā bija ļoti vērtīga pieredze viņu radošajā procesā, un tā bija fantastiska pieredze man, turklāt šo šovu laikā esmu ieguvusi ļoti daudz labu un tuvu draugu. Jaungada šovs „Prieks kopā būt”, manuprāt, ar savu nosaukumu izsaka visas tās emocijas, kuras izbaudīšu, veidojot šo pasākumu.”

TV3 Jaungada šovi „Prieks kopā būt” notiks:

27.decembrī plkst. 19.00 Liepājas Olimpiskajā centrā
28.decembrī plkst. 19.00 Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā
29.decembrī plkst. 18.00 Saldus sporta kompleksā
30.decembrī plkst. 15.00 VEF Kultūras pilī, Rīgā
31.decembrī plkst. 15.00 Madonas pilsētas sporta centrā
5.janvārī plkst. 18.00 Latgales Vēstniecībā GORS, Rēzeknē
6.janvārī plkst. 18.00 Siguldas Kultūras centrā „Devons”
10.janvārī plkst. 19.00 Vidzemes koncertzālē „Cēsis”
11.janvārī plkst. 19.00 Valmieras Kultūras centrā