foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
FOTO: Skat, kā mīļotās Irinas Šaikas priekšā ar meitu trikus rāda Holivudas zvaigzne Bredlijs Kūpers
Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu.
Slavenības
2019. gada 1. janvāris, 10:54

FOTO: Skat, kā mīļotās Irinas Šaikas priekšā ar meitu trikus rāda Holivudas zvaigzne Bredlijs Kūpers

Jauns.lv

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers (43) un krievu izcelsmes modele Irina Šaika (32) ir vecāki pusotru gadu vecai meitiņai.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon
86

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers ar filmu „A Star Is Born” šogad pierādījis, ka ir ne tikai labs aktieris, bet arī lielisks dziedātājs un režisors. Šī kinolente ir viņa debija kino režijā.

Privātajā dzīvē Kūpers ir ģimenes cilvēks, kopā ar draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku viņš audzina pusotru gadu veco meitiņu, kurai dots vārds Lea de Seina Šaika Kūpere.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu.

Svētku brīvdienās ģimene atpazīta Kalifornijā, kad devusies pie savas automašīnas. Gādīgais tētis Bredlijs Kūpers ar meitu uz pleciem uzdejojis mazu deju par prieku mammai, bet nobeigumā ar graciozu, taču drošu „salto”, nocēlis mazo Lea no pleciem un nolicis zemē. Nelielā improvizētā priekšnesuma laikā Irinas seju nepameta smaids.

Modeles Irinas Šaikas un aktiera Bredlija Kūpera meita Lea pasaulē nāca 2017. gada 21. martā.

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika ar meitu

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers ar draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku un nepilnus piecus mēnešus veco meitiņu Lea de ...

gallery icon
12

Pāris nezināja mazuļa dzimumu līdz pat bērna nākšanai pasaulē. Šaika un Kūpers izvēlējās šo ziņu atstāt kā pārsteigumu pašiem sev, nenoskaidrojot to profilaktiskajās pārbaudēs.

Par Bredlija Kūpera un Irinas Šaikas romantiskajām attiecībām pasaule uzzināja 2015. gada maijā, kad pāris bija nofotografēts skūpstāmies Ņujorkā.

Irina Šaika apakšveļas zīmola „Intimissimi” pirmssvētku kampaņas fotogrāfijās

Krievu izcelsmes modele Irina Šaika reklamē itāliešu apakšveļas zīmola „Intimissimi” jaunākās kolekcijas apakšveļu.

gallery icon
4

Krievu modeli Irinu Šaiku pasaule iepazina, pateicoties viņas iepriekšējām romantiskajām attiecībām. Piecus gadus Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu. Šo attiecību laikā Ronaldu kļuva par tēvu savam pirmajam bērnam, kuru iznēsāja surogātmāte. Pārim kopīgu bērnu nebija. Šaika un Ronaldu izšķīrās 2015. gada sākumā.

Irina Šaika pozē zīmola "Intimissimi" grāmatai "Prefect Bra"

Itāliešu apakšveļas zīmols „Intimissimi” 2016. gadā atzīmē 20. jubileju. Par godu tam izdota foto grāmata „Perfects Bra”, kurā krievu modele ...

gallery icon
16

Bredlijs Kūpers no 2006. gada līdz 2007. gadam bija precējies ar aktrisi Dženiferu Espozito. Pēcāk viņu vienojušas romantiskas attiecības ar aktrisēm Renē Zelvēgeri, Zoju Saldanu un modeli Suki Voterhausu.

Irina Šaika demonstrē zīmola „La Clover” jaunāko apakšveļas kolekciju

Piecus gadus krievu modele Irina Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Roanldu, bet kopš 2015. gada maija viņu vieno ...

gallery icon
13

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika

Amerikāņu aktiera Bredlija Kūpera un krievu modeles Irinas Šaikas romantiskās attiecības aizsākās īsi pēc tam, kad pāris iepazinās „Met ...

gallery icon
14