foto: REUTERS/SCANPIX
Miljardiere Kailija Dženere nopērk zelta Ziemassvētku eglīti. Fani skaišas: „Cik daudz ģimeņu tu būtu varējusi pabarot”
Kailija Dženere.
Slavenības
2018. gada 6. decembris, 14:33

Miljardiere Kailija Dženere nopērk zelta Ziemassvētku eglīti. Fani skaišas: „Cik daudz ģimeņu tu būtu varējusi pabarot”

Jauns.lv

Kardašjanu klana jaunākā atvase Kailija Dženere ir pirmā ģimenē, kura sasniegusi miljardieres statusu. To apliecina prestižais izdevums „Forbes”, papildinot, ka naudu viņa nopelnījusi pati ar savu darbu. 21 gadu vecā viena bērna māmiņa nesen kritusi fanu nežēlastībā. Viņas izvēle par labu Ziemassvētku eglītei no zelta daudziem šķitusi gaužām nepieņemama.

foto: Instagram
Par Ziemassvētku rotājumiem Kailija Dženere šogad iztērējusi 24 000 ASV dolāru. Viņai ir eglīte no zelta.

Lai svētku laiks būtu priecīgāks, realitātes šova zvaigzne Kailija Dženere iztērējusi veselu kapitālu par Ziemassvētku rotājumiem.

Kailija vēlas, lai viņas meitas Stormi Vebsteres pirmie Ziemassvētki būtu neaizmirstami, tāpēc vienu no telpām rotājusi ar zelta egli, kas sniedzas līdz pat griestiem. To darinājis slavenību iecienītais florists-dizianers Džefs Līthems.

Grezno Ziemassvētku egli Kailija jau parādījusi saviem „Instagram” sekotājiem.

„Zelts ir šā gada tēma,” komentārā ierakstījusi Kailija. „Paldies Džefam Līthemam un komandai, kas nekad neliek vilties ar Ziemassvētku brīnuma īstenošanu.”

Kopumā Kailija par Ziemassvētku dekorācijām iztērējusi 24 000 ASV dolāru, kas daudziem liek brīnumā ieplest acis. Māsa Hloja Kardašjana šo svētku laika greznību nodēvējusi kā „tik iespaidīgu”, savukārt vairāki fani raksturojuši to kā īstu „Ziemassvētku sapni”.

Tomēr ne visi ir sajūsmā par šādu izšķērdību, un daudzi nav vilcinājušies izteikt savas domas, kauninot zvaigzni par šādu savas bagātības izrādīšanu.

„Iedomājies, cik daudzas ģimenes tu būtu varējusi pabarot ar šo naudu, ko izlietoji, pērkot materiālas lietas Ziemassvētkiem,” šķendējies kāds no interneta komentētājiem.

Šī piezīme mudinājusi Dženeres fanus aizstāvēt savu mīluli, norādot, ka viņai ir visas tiesības savu naudu izlietot pēc saviem ieskatiem. Kāds fans norādījis, ka citiem neklātos par to „apmētāt viņu akmeņiem”.

Kailija nav vienīgā slavenība, kas izpelnījusies kritiku saistībā ar Ziemassvētku dekorācijām. Pirms kāda laika nežēlastībā krita arī ASV pirmā lēdija Melānija Trampa. Vairākiem nepatika sarkanās eglītes, kas izvietotas Baltajā namā.

Baltais nams uzmirdz Ziemassvētku spozmē 2018. gadā

gallery icon
110