RīgaTV 24 ētera personībām pievienojas žurnālists Imants Frederiks Ozols
Imants Frederiks Ozols.
TV
2018. gada 21. novembris, 12:11

RīgaTV 24 ētera personībām pievienojas žurnālists Imants Frederiks Ozols

Jauns.lv

Kanāls RīgaTV 24 šajā rudenī programmu papildina ar jaunu interaktīvu raidījumu "Uz līnijas", kuru vadīs pazīstamais žurnālists, austrumpētnieks un skolotājs Imants Frederiks Ozols.

“Uz līnijas” būs citāda formāta televīzijas raidījums, kura saturu vienlīdz veido gan vadītājs, gan arī skatītājs. Tiešraides interviju laikā ikvienam skatītājam būs iespēja iesaistīties, uzdodot jautājumus raidījuma viesim. Skatītāju iesaiste raidījumā notiks gan ar sociālo tīklu palīdzību, gan telefona zvaniem, gan īsziņām.

Pirmie uz raidījumu pie Imanta Frederika Ozola tiks aicināti jaunie 13. Saeimas deputāti, kuru vairumam vēlētāji dāvājuši uzticību, paļaujoties uz solīto un viņu radīto tēlu, nevis “taustāmu” rezultātu politikā. Tieši viņi nonāks uz līnijas ar skatītāju jau no 26.novembra katru darbadienas vakaru pulksten 18.30!

Raidījumā “Uz līnijas” ik darbadienas vakaru tiks intervētas sabiedrībā aktuālas personas ar mērķi uzzināt viņu viedokli par aktuālām problēmām, iepazīstot viņu personības profesionālo un personisko pusi, un gūstot atbildes uz sabiedrībai svarīgiem jautājumiem

“Atstājot savu ārpolitikas raidījumu lieliskajiem Latvijas Televīzijas kolēģiem, biju cieši pārliecināts, ka iepauzēšu ar mediju darbu. Vismaz iekams nebūs uzrakstīta disertācija. Izrādījās, ka to nemaz nevaru. Ēters – ir mana “uzlāde”. Pietika ar vienu sarunu ar RīgaTV 24 radošo komandu, lai zinātu, ka es tur gribu būt. Un man prieks, ka šī sajūta izrādījās abpusēja.

Bija arī jautājums: - “Vai mani nemulsina tematika? Šīs nebūs ārlietas. Vismaz ne tīrā veidā.” Nē! Tas ir izaicinājums. Zināmā mērā atgriešanās pie tā, ko, ienākot žurnalistikā, darīju vēl kā rakstošais žurnālists. Un vēl – tas ir izaicinājums redzēt, vai tie, kas ietekmē mūsu dzīvi – Saeimā, valsts iestādēs, viedokļu līderi utt., vai viņi vienlaikus spēj just gan pasaules elpu, gan arī atcerēties par mūsu pašu cilvēku” stāsta Imants Frederiks Ozols.

Kanāla RīgaTV 24 skatītāju labu zināmajām (iemīļotajām) ētera personībām: Aivim Ceriņam, Leldei Ceriņai, Ansim Bogustovam, Kārlim Streipam, Mārim Zanderam, šajā sezonā pievienojušies arī pazīstamie žurnālisti – Armands Puče un Arnis Blodons.

Skaties raidījumu “Uz līnijas” katru darba dienu pulksten 18:30 kanālā RīgaTV 24.