foto: Publicitātes
Čellists, diriģents un dziedātājas - īsti muzikāla kompānija jaunajā “Es mīlu Tevi, Latvija!” raidījumā
TV
2018. gada 9. novembris, 16:50

Čellists, diriģents un dziedātājas - īsti muzikāla kompānija jaunajā “Es mīlu Tevi, Latvija!” raidījumā

Jauns.lv

Šovakar raidījumā “Es mīlu Tevi, Latvija!” viesosies izteikti muzikāla kompānija, kas mērosies zināšanās, uzzinot, kura latviešu filma ir saņēmusi prestižo Berlīnes kino festivāla balvu “Kristāla lāci”’, minot, kas ir ņižģeklis un klusajos telefonos noskaidrojot jaunus faktus par autosportistiem Jāni Baumani un Reini Nitišu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" 2018. gada sezonas desmitajā raidījumā.

gallery icon
35

Valtera komanda jeb simfonija – no vokāla instrumenta līdz pat diriģentam:

foto: Publicitātes

* Vokālās grupas “Framest” dalībniece Rūta Dūduma dalās kādā amizantā stāstā, proti, kad Rūta tikko bija sākusi dziedāt, viņa dzirdēja, ka kāds solists pirms tam koncertā tēlaini izsakās par skuju kokiem, nākotni, ceļu, viņai esot licies, ka tas skan gana smuki, tādēļ pēc savas uzstāšanās poētiski savilka kopā šos vārdus un novēlēja skatītājiem aiziet pa skuju taku. Kopš tā brīža Rūta vairs nekad nesaka to, ko nezina.  Atbildot uz jautājumu “Kāds ir latvietis?”, Rūta ir pārliecināta, latvietis ir ļoti strādīgs, jo viņš strādā vairākos darbos.

* Čellists un grupas "DaGamba" dalībnieks Valters Pūce skaidri zina, ka latvieši ir stipri un vareni.

* Diriģents Jānis Liepiņš smejot atceras – reiz mājas ballītē kāds no viesiem salauza Jāna kvadraciklu, tādēļ par sodu negantniekam bija jāēd pūdēta siļķe, taču liels bija Jāņa pārsteigums, kad vainīgā izrādījās Rūta Dūduma. Jānis atzīst, ka latvieši ir ļoti muzikāla un talantīga tauta.

Janas komandā šovakar uzmirdzēs:

foto: Publicitātes

* Mūziķe Antra Stafecka, kurai ļoti garšo zaļi āboli. Antra tic, ka latvietis ir liels un spēcīgs patriots.

* Taču mūziķe Jolanta Gulbe-Paškevica atklāj, ka nāk no etniski slēgtās grupas “suiti”, tādēļ, kad Jolantas vīrs lūdza viņas roku, ciemam arī bija savs viedoklis par to, ka sakot, ka tas nebūt nebūs tik vienkārši. Jolanta vaļsirdīgi atzīst, ka latvieši ir daudz sirsnīgāki un mīļāki, nekā agrāk ir licies.

* Dziedošais aktieris Varis Vētra jeb kā Jana nodēvē Vari – Viesulis ar lepnumu atzīst, ka latvieši ir mīļi, jauki, atsaucīgi, skaisti un gudri!

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās