foto: George Chinsee/Penske Media/REX/ Vida Press
Patiesais iemesls, kāpēc Žizele Bundhena pārtrauca sadarbību ar „Victoria’s Secret”
Supermodele Žizele Bundhena.
Slavenības
2018. gada 13. novembris, 10:55

Patiesais iemesls, kāpēc Žizele Bundhena pārtrauca sadarbību ar „Victoria’s Secret”

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (38) bija viena no apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” eņģeļiem. Kad viņa 2006. gadā pārtrauca sadarbību ar kompāniju, daudzi bija pārsteigti par šādu modeles lēmumu. Kāpēc viņa tā izdarīja?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žizele Bundhena „Victoria’s Secret” modes skatēs

gallery icon
7

Nesen izdotajā biogrāfiskajā grāmatā brazīliešu supermodele Žizele Bundhena atklāj, kāpēc pārtraukusi sadarbību ar prestižo apakšveļas zīmolu „Victoria’s Secret”, lai gan kompānijas maksātais honorārs sastādījis aptuveni 80% no visiem viņas ienākumiem.

"Victoria's Secret" eņģeļi izrāda seksīgu apakšveļu grandiozā modes skatē

gallery icon
176

Apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" 2017. gada modes skate

2017. gada 20. novembrī Ķīnas pilsētā Šanhajā norisinājās ikgadējā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» modes skate.

gallery icon
156

„Pirmos piecus gadus es jutos komfortabli, demonstrējot apakšveļu. Taču, laikam ritot, es jutos aizvien neērtāk un neērtāk, ja mani skatē uz mēles fotografē bikini vai stringu apakšbiksītēs,” norāda modele. „Iedodiet man šlepi, apmetni, spārnus, jebko, kas mani kaut mazliet piesegtu!”

foto: Matt Baron/BEI/REX/ Vida Press

Žizelei Bundhenai bija 19 gadu, kad viņa noslēdza līgumu ar „Victoria’ Secret”, un viņa kļuva par vienu no populārākajām šīs kompānijas modelēm.

Bundhena piedalījās „Victoria’s Secret” veikalu atklāšanas pasākumos, pozēja reklāmām un ceļoja pa pasauli, reklamējot šī zīmola radīto produkciju. Žizele bija nogurusi no šī „vāveres riteņa”, kad viņai 2006. gadā vajadzēja atjaunot līgumu ar „Victoria’s Secret”.

foto: George Chinsee/Penske Media/REX/ Vida Press

„Es neapšaubāmi biju pateicīga par sev doto iespēju un finansiālo drošību, ko kompānija man sniedza, taču es biju citā savas dzīves etapā, un nebiju pārliecināta, ka vēlos turpināt šeit strādāt,” raksta modele.

Ieskats Žizeles Bundhenas veļas kolekcijās

gallery icon
9

Bundhena nevarēja izšķirties - palikt darbā pie „Victoria’s Secret”, kas sniedz materiāli nodrošinātu dzīvi, vai tomēr atteikties, jo to diktē sirdsapziņa. Lai pieņemtu lēmumu, supermodele ņēmusi palīgā lozēšanas metodi.

„Es sarullēju divus mazus papīriņus, uz kuriem bija vārdi „jā” un „nē”, un ievietoju tos tukšā tējas krūzītē,” stāsta modele. „Es aizvēru acis un koncentrējos: lai kuru papīriņu es izvēlētos, tas būs mans labākais un pareizākais lēmums.”

Žizele Bundhena pozē savas apakšveļas līnijas izstrādājumos

gallery icon
8

Žizele izlozēja papīriņu ar vārdu „nē”, un tā pienāca sadarbības beigas ar apakšveļas zīmolu „Victoria’s Secret”. Lai gan lēmums bija pieņemts ar tik nenopietnas metodes palīdzību, modele grāmatā atzīst, ka nenožēlojot to arī pēc vairāk nekā desmit gadiem.

Interesanti, ka zīmolam „Victoria’s Secret” viņa ir pateicību parādā par vēl ko lielu un būtisku. Tieši kāds šai kompānijai piederošs cilvēks savulaik iepazīstināja modeli ar viņas nākamo vīru – amerikāņu futbola spēlētāju Tomu Breidiju.

Žizele Bundhena pirmoreiz pludmalē pēc krūšu palielināšanas operācijas

gallery icon
17
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās