Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
49 gadus vecā Dženifera Lopesa soctīklos palepojas ar iespaidīgiem muskuļiem
foto: Vida Press
Popzvaigzne Dženifera Lopesa.
Slavenības

49 gadus vecā Dženifera Lopesa soctīklos palepojas ar iespaidīgiem muskuļiem

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (49) „Instagram” blogā padalījusies ar jaunāko fotogrāfiju. Tajā viņa redzama augumam piegulošā spilgti sarkanā kleitā ar atkailinātu muguru, mezglā saņemtiem matiem, lieliem auskaru riņķiem ausīs un izteiksmīgi krāsotām skropstām, demonstrējam iespaidīgus roku muskuļus. Iespējams, ka vēl iespaidīgāks par šiem bicepsiem ir tikai dziedātājas iedvesmojošais vēstījums faniem.

49 gadus vecā Dženifera Lopesa soctīklos palepojas...

„Šovakar pēc šova jūtos kā supersieviete!” fotogrāfijas komentārā ierakstījusi dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa. Viņa mēneša garumā Lasvegasā sniedz savu koncertu sēriju „All I Have”.

„Kad uzsāku šo skrējienu, es padomāju – ‘Ak, mans Dievs, 15 koncerti 27 dienās, tas ir daudz...’ Taču es sev apsolīju, ka tā vietā, lai ļautu tiem sevi iztukšot, es beigās būšu pat vēl stiprāka,” raksta Lopesa.

Popzvaigzne turējusi sev doto solījumu. Paralēli koncertiem „Zappos” teātrī Lasvegasā viņa arī cītīgi strādājusi sporta zālē. Dženifera sev bija uzstādījusi mērķi - koncertu sērijai beidzoties viņai jābūt „labākajā fiziskajā formā savā dzīvē”.

„Bija brīži, kad jutos nogurusi. Man bija jāceļo un vēl jāatrod laiku sporta nodarbībām, kur vien varēju... Bet te nu mēs esam, tikai trīs koncertus līdz noslēdzošajam!” – raksta Lopesa. „Un man ir tik daudz emociju, bet galvenokārt jūtos stipra, laimīga un pateicīga!!!”

Visticamāk, ka iespaidīgo fotogrāfiju ar Dženiferas muskuļotajām rokām uzņēmis viņas draugs bijušais beisbolists Alekss Rodrigess, jo viņš pieminēts dziedātājas vēstījumā.

Alekss Rodrigess (43) redzēts pavadām daudz laika Lasvegasā šī mēneša laikā, kad viņa draudzene tur sniedz savus šovus. Pirms dažām nedēļām, kad izklaides programmas „Entertainment Tonight" reportieris sarunājās ar Lopesu, viņa atzina, ka viņai neesot drosmes uzstāties, ja publikā atrodas viņas mīļotais vīrietis.

Tiesa, aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Lopesas šovu apmeklēja virkne slavenību – viņu skaitā arī Džesika Alba un Selēna Gomesa –, VIP vietās sēdēja un uzstāšanos vēroja arī Alekss Rodrigess.

Vai tas bija pie vainas, vai tikai neveikla sagadīšanās, taču šova laikā dziedātāja piedzīvoja kritienu. Taču raizēm nav pamata. Pirmajā brīdī popzvaigzne izskatījās šokēta, taču jau pēc sekundes bija atpakaļ kājās un platu smaidu sejā. „Lūk, šādi tiek galā ar kritienu profesionālis,” Lopesu vēlāk slavēja fani sociālajos tīklos.