foto: Instagram
Vaikules festivālā uzstāsies krievu humora zvaigzne Semjons Sļepakovs
Semjons ir “Comedy Club” rezidents, daudzu populāru seriālu un skeču producents.
Slavenības
2018. gada 6. jūlijs, 10:54

Vaikules festivālā uzstāsies krievu humora zvaigzne Semjons Sļepakovs

Jauns.lv

Mūzikas festivālā “Laima. Rendezvous. Jūrmala - 2018” piedalīsies Semjons Sļepakovs – viens no vispopulārākajiem Krievijas televīzijas humoristiem un sociālajos tīklos visvairāk citētais šā žanra pārstāvis -, informē festivāla producente Elita Mīlgrāve.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Mūsu festivāls atbalsta labu gaumi un kvalitatīvu humoru, tādēļ esam ļoti priecīgi, ka mūsu iespaidīgajai programmai ir pievienojies harizmātiskais un talantīgais humorists Semjons Sļepakovs,” saka festivāla veidotāja Laima Vaikule.

Latvijas publikai ir bijusi iespēja iepazīt Semjona veikumu dažādās jomās. Viņš spēlē komēdijās, ir “Comedy Club” rezidents, daudzu populāru seriālu un skeču producents.

Bijis arī leģendārs KVN komandas kapteinis, kas ieguvis daudzas svarīgas balvas, tostarp – arī uz Jūrmalas skatuves. Taču skatītājus visvairāk aizrauj mākslinieka asprātīgās un spilgtās dziesmas par dienas aktualitātēm. Tieši tās arī skanēs festivālā “Laima. Rendezvous”. Semjonam Sļepakovam uz skatuves pievienosies arī populārā dziedātāja un komēdiju aktrise, “Comedy Club” dalībniece Marina Kraveca.

Semjons Sļepakovs kļuva populārs, pateicoties spēlei KVN. Kā komandas “Pjatigorskas izlase” kapteinis viņš palicis atmiņā ar savu prasmi bārstīt dzirkstīgus jokus, saglabājot nesatricināmu sejas izteiksmi. Šī īpatnība arī tagad ir Semjona vizītkarte. Humorista talants atvēra Sļepakovam durvis uz šovbiznesa pasauli.

Šodien Sļepakovs ir šova “Nasha Russia” producents un galvenais autors, seriālu “Interni” un “Universitāte. Jaunā kopmītne” producents, šova “Comedy Club” scenārists, kā arī darbojas Pirmā kanāla īpašo projektu autoru grupā (“Pavasaris ar Ivanu Urgantu”, “Jaunais gads Pirmajā”, “Maksima Galkina Jaungada šovs”).

Pēdējos gados virtuālajā vidē Sļepakovs izpelnījies uzmanību ar savām humora pilnajām “bardu” dziesmām ģitāras pavadībā: Semjona ritmiskie teksti ir satīriski un aktuāli, viņš uzdod naivus, taču mūžīgus jautājumus, kas savijas kopā ar smalku, brīžiem lecīgu humoru. Ikviens jaunais Sļepakova hits kļūst virāls, tostarp dziesmas “Katru piektdienu”, “Labākais sekss ir sekss ar sievu”, “Kļūšu par geju”, “Paziņojums Gazprom akcionāriem”, “Ļuba – youtube zvaigzne” un daudzas citas.

Kopā ar Semjonu Sļepakovu 20. jūlijā festivālā “Laima. Rendezvous. Jūrmala - 2018” uzstāsies Andrejs Makarevičs, Lolita, Verka Serdjučka, Nino Katamadze, Intars Busulis, Juļa Paršuta, Sunsay, vokālā grupa “Framest” un citi mākslinieki.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās