1dienas
19stundas
38minūtes
33sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Labāk vēlāk nekā nekad! "Ghetto Games" līderis Elbakjans beidzot tiek pie vidusskolas diploma
foto: LETA
Sporta un kultūras kustības "GhettoGames" dibinātājs Raimonds Elbakjans.

Labāk vēlāk nekā nekad! "Ghetto Games" līderis Elbakjans beidzot tiek pie vidusskolas diploma

Jauns.lv

"Rīgas pirmās tālmācības absolvents!" tā sociālās saziņas tīklā "Instagram" palepojies kustības "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans, dižojoties ar vidusskolas beidzēja diplomu.

Labāk vēlāk nekā nekad! "Ghetto Games" līderis Elb...

32 gadus vecais Elbakjans pabeidzis Rīgas 1. Tālmācības vidusskolu un saviem sekotājiem sociālajos tīklos izklāstījis, kā gājis grūto dzīves ceļu līdz savam vidusskolas diplomam.

Rīgas pirmās tālmācības absolvents! ✌🤚🇱🇻 Labāk vēlāk, nekā nekad! Tas būs īstais teiciens par piedzīvoto pēdējā gada laikā, kad beidzot oficiāli nolauzu vidusskolu! Man bija tieši 16 gadu, kad es kā Latvijas basketbol u16 izlases spēlētājs, devos mācīties Ventspils 1.ģimnāzijā un dzīvot basketbola internātā! Es biju cerību pilns, ka kļūšu par profesionālu basketbolistu, bet mana uzvedība neļāva man pabeigt iesākto un tieši marta sākumā tiku izmests no Ventspils 1.ģimnāzijas un sporta skolas. 🙈🙈🙈 Atgriezos mājās, iestājos Rīgas 99.viduskolā, pabeidzu mācību gadu, tad teju vai parakstīju līgumu Polijā, bet tomēr nē un atkal meklēju jaunu skolu.... iestājos 93.vsk., tas bija laiks, kad pilnībā biju koncentrējies sportam un nekādi nevarēju rast motivāciju skolas sistēmai... tiku izmest pēc pirmā pusgada! 🙈🙈🙈 Tad devos uz 8.vakarskolu kā pilnīgs loosers... kaut ko centos, kaut ko rušinājos, bet sapratu, ka mana prioritāte vēl joprojām ir sports!!! Trenējos 6h dienā, 7 dienas nedēļā, bet skolai motivāciju neatradu!!!! Un tad 20 gadu vecumā ar sirds problēmu beidzās mans neizsapņotais profesionālā sportista sapnis.... Nākamajā dienā sāku strādāt nekustamajos, tad celtniecība, tad krīze un 2009.gadā atradu savu aicinājumu @ghettogames ! Šogad aizvadām 10 sezonu, svinam Latvijas simtgadi un absolvēju vidusskolu!!! Vēl tāls ceļš ejams, bet katram iesaku atrast sevī spēkus un pabaigt vidusskolu, tuvmācībā vai tālmācībā, lai tā ir Jūsu izvēle!!! Paldies visiem, kas bija ar mani šajā dzīves ceļà! 🙏🙏🙏

A post shared by Raimonds Elbakjans (@relbakjans) on

"Labāk vēlāk, nekā nekad! Tas būs īstais teiciens par piedzīvoto pēdējā gada laikā, kad beidzot oficiāli nolauzu vidusskolu!" tā Elbakjans. Viņš atklāj, ka 16 gadu vecumā kā Latvijas basketbola U-16 izlases spēlētājs devies mācīties Ventspils 1.ģimnāzijā un dzīvot basketbola internātā. Bijis cerību pilns, ka kļūs par profesionālu basketbolistu, bet "mana uzvedība neļāva man pabeigt iesākto un tieši marta sākumā tiku izmests no Ventspils 1.ģimnāzijas un sporta skolas".

"Atgriezos mājās, iestājos Rīgas 99. viduskolā, pabeidzu mācību gadu, tad teju vai parakstīju līgumu Polijā, bet tomēr nē un atkal meklēju jaunu skolu," atminas Raimonds. Tad iestājies 93. vidusskolā , bet tolaik pilnībā esot bijis "koncentrējies sportam" un rast motivāciju skolas sistēmai nekādi neesot spējis. Un pēc pusgada no skolas izmests.

13. maijā tika atklāta jauniešu kustības Ghetto Games jau astotā sezona. Biedrības līderis Raimonds Elbakjans dažas dienas pirms grandiozās atklāšanas aprunājās ar pasākuma patronu un vienkārši labu cilvēku Andri Biedriņu.

Divu veču saruna: Biedriņš ar Elbakjanu

13. maijā tika atklāta jauniešu kustības Ghetto Games jau astotā sezona. Biedrības līderis Raimonds Elbakjans dažas dienas pirms grandiozās atklāšanas ...

Nākamais solis izglītības centienos bijusi došanās uz 8.vakarskolu, tur "kaut ko centos, kaut ko rušinājos", tomēr sapratis - prioritāte vēl joprojām ir sports. Sešas stundas dienā, septiņas stundas nedēļā trenējies, un tamdēļ skolai motivāciju joprojām nav spējis atrast.

"Un tad 20 gadu vecumā ar sirds problēmu beidzās mans neizsapņotais profesionālā sportista sapnis.... Nākamajā dienā sāku strādāt nekustamajos, tad celtniecība, tad krīze un 2009. gadā atradu savu aicinājumu "Ghetto Games". Šogad aizvadām desmito sezonu, svinam Latvijas simtgadi un absolvēju vidusskolu," par dzīvē sasniegto lepojas Elbakjans.