Agneses Zeltiņas mīļotais, iespējams, uzmācas citām: "Par savām gultas lietām nerunāšu!"
Slavenības
2018. gada 3. jūlijs, 06:52

Agneses Zeltiņas mīļotais, iespējams, uzmācas citām: "Par savām gultas lietām nerunāšu!"

Jauns.lv

Piedāvājot nepazīstamai sievietei viņu „kārtīgi izmīlēt”, iekritis kādreizējais diplomāts Rūdolfs Brēmanis. Ar to nācis gaismā, ka viņš krāpis aktrisi un rotu zīmola "Soulstones" radītāju Agnesi Zeltiņu, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagājušajā nedēļā sociālajā vietnē "Facebook" tērpu dizainere Kristīne Deimone drosmīgi publiskoja, kā viņai vēstulēs nupat un pirms trim gadiem Agneses Zeltiņas draugs Rūdolfs Brēmanis piedāvājis intīmus pakalpojumus. Kristīne nudien bija saniknota, vīrieti pat saucot par „suni, kurš mūžīgi meklējas”, „kuili” un veltot viņam citus epitetus.

Kristīnes dusmu izvirdumu viņas laika joslā papildināja arī Brēmaņa rakstītās vēstules. Tajās atklājās, ka jau 2015. gadā viņš interesējās, vai Kristīne ir brīva sieviete, un darīja zināmu, ka gribētu viņu „uz trim dienām nozagt”.

foto: Facebook
Tāda, lūk, bijusi Brēmaņa un Deimones sarakste.

Pagājušās nedēļas sākumā viņš uzrakstīja atkal, paužot, ka beidzot „nolēmis pateikt, ko domā”. „Es gribu izmīlēt tevi,” viņš pauda. Saņēmis daiļavas atbildi, ka „gribēt nav kaitīgi”, Brēmanis neatstājās no lietas, mudinādams apdomāt, kas no viņa puses būtu nepieciešams, lai „tas” varētu notikt jau nākamajā nedēļā Rīgā.

Šķietami naivo Deimones jautājumu, vai vīrietis viņu „aicina uz tēju”, Brēmanis konkretizēja vēlreiz un bez aplinkiem: „Gribu izmīlēt tevi kārtīgi.” Uz turpmāko jautājumu, ko par to teiks Agnese, gan viņš vairs neatbildēja.

„Mēs neesam pazīstami un ne reizi neesam dzīvē tikušies,” žurnālam "Kas Jauns" teikusi Kristīne. Kopš neveiksmīgās tuvināšanās pirms trim gadiem no Brēmaņa puses bijis klusums, bet pēdējā laikā viņš laikojis un komentējis viņas bildes. „Droši vien viņš plānoja braucienu uz Rīgu, tāpēc meklēja, ar ko šeit izklaidēties,” spriež Kristīne.

Agnese Zeltiņa ar savu draugu Rūdolfu Brēmani festivālā “Positivus”.

Agnese Zeltiņa ar savu draugu Rūdolfu Brēmani 2017. gada festivālā “Positivus”.

gallery icon
14

Agneses Zeltiņas uzmanību un simpātijas tobrīd Ārlietu ministrijas darbinieks Rūdolfs Brēmanis ieguva 2013. gada vasarā. 2014. gada rudenī Brēmanis pagaidu pilnvarotā lietveža amatā Apvienotajos Arābu Emirātos sāka vadīt Latvijas vēstniecību, pie viņa Agnese bieži viesojās, taču jau pēc pusgada  Brēmanis žurnālam "Kas Jauns" atzina, ka atttiecības ar mīļoto ir sarežģījušās.

Par to, kā Deimone komentē pašas ievietotās pikantās bildes internetā, kāpēc skandalozais ieraksts no feisbuka pazudis un ar kādām citām sievietēm Brēmanis vēl esot koķetējis sociālajos tīklos, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās