foto: Vida Press
Kāpēc Nikola Kidmena nekad nav rakstījusi vīram īsziņas?
Nikola Kidmena un Kīts Urbans pirmdien atzīmēja 12. kāzu gadadienu. Pāris apprecējās 2006. gada 25. jūnijā Sidnejā, Austrālijā.
Slavenības
2018. gada 28. jūnijs, 08:13

Kāpēc Nikola Kidmena nekad nav rakstījusi vīram īsziņas?

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena (51) apgalvo, ka 12 gadus ilgās laulības laikā ne reizi neesot uzrakstījusi mobilā tālruņa īsziņu vīram kantri mūziķim Kītam Urbanam (50). „Tās tik ļoti neiederas mūsu attiecībās,” teic aktrise.

Nesenā intervijā aktrise Nikola Kidmena apliecinājusi, ka „nekad” nevienam nesniedzot padomus vai pamācības attiecību jautājumus, taču viņa atklājusi mazu noslēpumu, kā pašai izdevies saglabāt laulības saites stipras arī pēc 12 gadu kopdzīves kopā ar vīru Kītu Urbanu.

Pāris, kurš šajā pirmdienā atzīmēja divpadsmito kāzu gadadienu, ievērojot striktu „nekādu īsziņu” noteikumu.

„Mēs sazvanāmies,” īsi pirms kāzu jubilejas intervijā žurnālam „Parade” apliecinājusi Kidmena. „Rīt būs mūsu divpadsmitā kāzu gadadiena, bet mēs ne reizi neesam apmainījušies īsziņām. Tās tik ļoti neiederas mūsu attiecībās. Tas izklausās savādi, ja? Mēs sazvanāmies. Mēs tā esam darījuši jau no paša attiecību sākuma.”

foto: Vida Press
„Mums patīk pavadīt laiku kopā. Kopā būšana mums sniedz daudz jautrības un mēs izvēlamies viens otra kompāniju,” apliecina Kidmena.

Nikola Kidmena atzīst, ka sākumā abi ar Kītu Urbanu nav sarakstījušies ar īsziņu palīdzību, jo aktrise nav mācējusi uzrakstīt īsziņu.

„Mēs nerakstām tās arī tagad,” viņa apstiprina. „Tā vietā mēs sazināmies ausi pret ausi, vai balsi pret balsi, kā mēs mēdzam teikt. Mēs sarunājamies visu laiku, bet nesūtām īsziņas, jo man ir sajūta, ka rakstīto vārdu reizēm var pārprast. Ir bijušas reizes, kad pārlasu [no kāda cita sūtītu īsziņu] un domāju – ‘Ko gan tas nozīmē?’. Tad es to nolasu kādam citam un jautāju – ‘Kā tu to saproti?’ Nevēlos, lai šāda situāciju atgadītos ar mani un manu mīļoto.”

Nikola Kidmena pati sevi raksturo kā „briesmīgu īsziņu rakstītāju”. Aktrise arī neliedzas, ka tīšuprāt mēdzot kavēties ar atbildēšanu uz tām.

„Es patiesībā esmu ļoti atbildīgs cilvēks,” atzīst Kidmena. „Bet dažkārt sev saku – ‘Nē. Tas ir pilnīgi normāli, ja neesi pieejama visos laikos.’ Tā ir diezgan liela mācība, kas jāapgūst, ja vienmēr vēlies būt atbildīga.”

foto: Vida Press
Nikola Kidmena ar vīru Kītu Urbanu un meitām Sandeju un Feitu.

Kā otru no veiksmīgas laulības noslēpumiem Nikola Kidmena min to, ka pārim vienam no otra „nav noslēpumu”.

„Mums patīk būt kopā. Tieši tik vienkārši tas ir. Mums patīk pavadīt laiku kopā. Kopā būšana mums sniedz daudz jautrības un mēs izvēlamies viens otra kompāniju. Ja ir kāds, ar kuru gribu iziet, tad tas ir ar viņu un savām meitenēm,” norāda Nikola, to attiecinot uz vīru un abu kopīgajām meitām – deviņus gadus veco Sandeju un septiņus gadus veco Feitu.

Kidmena ir arī mamma diviem adoptētiem bērniem – Izabellai (25) un Konoram (23) – kuri ģimenē ienāca viņas pirmās laulības laikā ar aktieri Tomu Krūzu.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans kantri mūzikas balvu vakarā

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena kopā ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu apmeklē kantri mūzikas balvu vakaru „CMT Music Awards”.

gallery icon
15

„Man pietiek tikai ar viņiem vien,” par ģimeni norāda Nikola. „Mēs labāk kāpjam lidmašīnā un dodamies ceļā līdzi, nekā pavadām nakti šķirti. Mēs esam gatavi darīt visu, lai tas darbotos. Pat par spīti tam, ka laika joslu maiņa ir īsts izaicinājums!”

„Šis arī ir iemesls, kāpēc uzskatu, ka ir svarīgi atrast laiku vingrošanai un rūpēm par sevi. Jo pārsvarā es guļu pārāk maz stundu un cenšos padarīt visu. Tā, šķiet, ir problēma lielākajai daļai sieviešu – centieni vienmēr būt līdzās un parūpēties par visiem, pat nodarot pāri savai veselībai un emocionālai veselībai.”

„Taču es ļoti cenšos to visu sabalansēt.”

Nikola Kidmena ar meitām

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ar meitām Sandeju un Feitu.

gallery icon
17

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81