foto: Vida Press
Aktieris Kriss Prats satiekas ar Švarcenegera meitu
Aktieris Kriss Prats.
Slavenības
2018. gada 20. jūnijs, 10:12

Aktieris Kriss Prats satiekas ar Švarcenegera meitu

Kasjauns.lv

Pērn aktieru pāris Kriss Prats un Anna Farisa iesniedza laulības šķiršanas prasību. Farisas dzīvē ienākušas jaunas attiecības, un arī Prats atkal sācis iet uz randiņiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Is Chris Pratt dating Katherine Schwarzenegger?

A post shared by Avengers News (@i_dont_feel_so__good) on

Viena no beidzamo gadu spožākajām Holivudas kases grāvēju zvaigznēm Kriss Prats redzēts, ejam uz randiņu ar Holivudas spraiga sižeta filmu leģendas Arnolda Švarcenegera un viņa bijušās sievas žurnālistes Marijas Šraiveres meitu Ketrīnu.

Interneta portāla TMZ rīcībā nonākušas ekskluzīvas fotogrāfijas, kurās redzams, ka Kriss atbraucis pēc Ketrīnas uz viņas mājām, bet pēc tam abi kopā devušies uz Santabarbaru (Kalifornijā), kur baudījuši maltīti ārā.

🌼 @sheryllowejewelry 🌼

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Lai gan Ketrīnas Švarcenegeras vecāki ir no šovbiznesa aprindām, 28 gadus vecā sieviete savu dzīvi ar šovbiznesu nav saistījusi. Ketrīna darbojas kā dzīvesstila blogere un interjera dizainere.

come for me onions, i dare you 😭 #cookingwithkat #tearsnomore

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Ziņu portāls apgalvo, ka šī pēc ilgāka laika esot pirmā reize, kad Prats redzēts publiski kopā ar kādu sievieti, ar kuru varētu būt devies uz romantisku randiņu.

Kriss Prats un Anna Farisa par šķiršanos paziņoja aizvadītā gada augustā, savukārt decembrī Prats iesniedza oficiālu šķiršanās pieteikumu tiesā.

foto: Vida Press
Kriss Prats un Anna Farisa.

Prats un Farisa iepazinās filmas „Take Me Home Tonight” uzņemšanas laukumā 2007. gadā. Jau gadu vēlāk pāris saderinājās un 2009. gada 9. jūlijā Bali salā Indonēzijā nosvinēja kāzas. Krisam Pratam un Annai Farisai ir kopīgs dēls Džeks, kuram augustā būs seši gadi. Puisēns pasaulē nāca deviņas nedēļas pirms laika un svēra tikai 1,7 kg.

Pēdējos gados Kriss kļuvis par vienu no Holivudas pieprasītākajiem vadošo lomu tēlotājiem - viņa CV ir "LEGO filma", "Galaktikas sargu" divas daļas, "Juras laikmeta pasaule" uun tās turpinājums, "Lieliskais septiņnieks", "Pasažieri" un "Atriebēji: Bezgalības karš".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās