foto: Vida Press
Kardašjana, Vintūra, Šarapova, Hilfigers - slavenību pieplūdums Oušena bandā
Sabiedrības dāma Kim Kardašjana ar māsu Kendalu Dženeri būs redzamas epizodiskā lomā jaunajā filmā "Ocean's 8".
Slavenības
2018. gada 9. jūnijs, 11:23

Kardašjana, Vintūra, Šarapova, Hilfigers - slavenību pieplūdums Oušena bandā

Kasjauns.lv

Jaunajā kinolentē „Ocean’s 8”, kas pirmizrādi piedzīvos jau šajā nedēļas nogalē, epizodiskās lomās piedalījusies virkne slavenību. Kopumā 21! Pat sabiedrības dāma Kima Kardašjana tikusi Holivudas lielajā kino!

Kima Kardašjana un Kendala Dženere

foto: Vida Press

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana-Vesta ar māsu modeli Kendalu Dženeri jaunākajā filmā par Oušena bandu filmējās 2017. gada janvārī. Abas populārās sievietes atveidošos viešņas „Met Gala” ballē, kur notiek laupīšana.

Mets Deimons

foto: Vida Press

Filmu studija saņēma zvanus, kuros bija lūgts izsvītrot Metu Deimonu no jaunā ekranizējuma aktieru rindām, dēļ viņa izteikumiem saistībā ar seksuālas aizskaršanas skandālu Holivudā. Tomēr Deimons jaunajā ekranizējumā būs redzams. Viņš filmējies arī iepriekšējās trīs filmās.

Keitija Holmsa

foto: Vida Press

Lai gan maz kas zināms par Keitijas Holmsas epizodisko lomu, viņa nofotografēta filmas uzņemšanas laukumā. Vēl šā gada martā intervijā žurnālam „People” viņa izteicās, ka filmēties bijis ļoti „jautri”.

Zeins Maliks

foto: Vida Press

Arī puišu grupas „One Direction” bijušajam mūziķim Zeinam Malikam iedalīta loma „Met Gala” balles epizodē. Viņš filmēšanas laukumā redzēts aizvadītā gada janvārī, tērpies baltā smokinga žaketē un melnās biksēs.

Tomijs Hilfigers

foto: Vida Press

Modes mākslinieks Tomijs Hilfigers nebūs vienīgais dizainers, kurš piedalījies Oušena bandas jaunākajā filmā. „Met Gala” balles epizodē piedalījušies arī Aleksandrs Vangs, Zaks Posens, Džeisons Vū un vēl citi pasaulē augstu novērtēti modes mākslinieki, kā arī modes žurnāla „Vogue” redaktore Anna Vintūra.

Heilija Boldvina

foto: Vida Press

Modelei Heilijai Boldvinai epizode filmā „Ocean’s 8” būs debija kino. Par viņas lomu gan detalizētāka informācija nav izplatīta.

Marija Šarapova

foto: Vida Press

Sarunā ar portālu „Sport 360” tenisiste Marija Šarapova pirms kāda laika atzina, ka viņai iedalīta epizodiska loma filmā „Ocean’s 8”, taču sportiste neesot droša, vai šo kadru vēlāk, montējot filmu, neizgriezīs no gala versijas.