foto: Vida Press
Apprecējies Parisas Hiltones jaunākais brālis
Parisas Hiltones jaunākais brālis Barons Hiltons ar līgavu Tesu fon Valderdorfu kāzu dienā.
Slavenības
2018. gada 5. jūnijs, 10:35

Apprecējies Parisas Hiltones jaunākais brālis

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāmas Parisas Hiltones jaunākais brālis Barons Hiltons salaulājies ar savu ilggadējo draudzeni, sabiedrības dāmu Tesu fon Valderdorfu.

Jaunais pāris kāzu svinībām izvēlējies silto Sentbārtas salu, kur devies arī viss Hiltonu klans. Viena no abām Barona vecākajām māsām – Nikija Hiltone-Rotšīlda – jau sociālajos tīklos padalījusies ar krāšņu kāzu fotogrāfiju, kurā jaunlaulātie pēc laulību ceremonijas redzami skūpstāmies pie baznīcas. „Tas ir oficiāli!” – pie fotogrāfijas pierakstījusi Nikija, kura pati jāvārdu savam izredzētajam, baņķieru dinastijas pārstāvim Džeimsam Rotšīldam teica pirms trīs gadiem.

It’s official! 👰 🤵 #TessaBarron2018

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Nikija sociālajos tīklos publiskojusi vairākas fotogrāfijas no svinībām. Tajās redzams baseins, pie kura notika ballīte, līgava viņas krāšņajā tērpā. Bet vienā no attēliem redzama arī Barona un Nikijas vecākā māsa – slavenā sabiedrības dāma Parisa Hiltone. Brāļa kāzās viņai bijis īpašs uzdevums. Parisa banketā pildījusi dīdžeja pienākumus, šādi izklaidējot jauno pāri un viesus.

Nikija publiskojusi arī vairākas fotogrāfijas, kurās līgava un līgavainis iemūžināti vēl pirms laulību ceremonijas. Vienā no tām topošais vīrs un sieva redzami apskāvušies, un Nikija pie attēla pierakstījusi „Ak, jaunības mīla! Nevaru vien sagaidīt, kad šie divi dosies pie altāra!”

Pirms ķeršanās pie dīdžeja darba ballītē, arī Parisa sociālajos tīklos padalījās ar vairākām fotogrāfijām no brāļa Lielās dienas. Vienā no attēliem jaunais pāris redzams kopā ar visu Hiltonu ģimeni: vecākiem Ričardu un Keitiju Hiltoniem, Nikiju un Džeimsu Rotšīldiem, kā arī pašu Parisu un viņas līgavaini Krisu Zilku. „Mīlu savu lielisko ģimeni,” pie fotogrāfijas raksta Parisa.

Love my beautiful Family. 😍

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Mr. & Mrs. Hilton ✨👰🏼🤵🏼✨ #TessaBarron2018

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Arī Parisa Hiltone šogad gatavojas svinēt kāzas ar savu izredzēto – aktieri Krisu Zilku. Sabiedrības dāmai lielākā daļa kāzu plānu jau esot gatavi. Būšot daudz pārģērbšanos, dažādas svinību vietas visā pasaulē un, protams, Lielajā dienā nozīmīga vieta būšot atvēlēta arī Parisas daudzajiem klēpja sunīšiem.

Mr & Mrs Hilton 💎💎💎 📸 by yours truly ☺️ #tessabarron2018

A post shared by Farrah Brittany (@farrahbritt) on

Mr. & Mrs. Hilton 💘✨#TessaBarron2018

A post shared by Brooke Wiederhorn (@brookewiederhorn) on

#NickyHilton #ParisHilton #TessaBarron2018 🎉🎉

A post shared by Hilton World (@hiltonworld) on