1dienas
19stundas
35minūtes
45sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sandras Bulokas stalkers izdarījis pašnāvību konfliktā ar policiju
foto: REUTERS
Holivudas zvaigzne Sandra Bulloka.
Slavenības

Sandras Bulokas stalkers izdarījis pašnāvību konfliktā ar policiju

LETA

Vīrietis, kurš pērn tika notiesāts par ielaušanos Holivudas aktrises Sandras Bulokas mājoklī un par sekošanu viņai, ir izdarījis pašnāvību konfliktā ar Losandželosas policiju, ceturtdien paziņoja viņa advokāts.

Sandras Bulokas stalkers izdarījis pašnāvību konfl...

Bulokas stalkers Džošua Džeimss Korbets aprīlī neieradās tiesā noteiktā datumā. Trešdien viņš aizbarikādējās savā mājā, kad policija ieradās ar orderi viņa aizturēšanai, un vēlāk tur tika atrasts miris, sacīja Korbeta advokāts Stīvs Sitkofs.

Korbetam bija jāierodas tiesā, lai tā uzklausītu progresa ziņojumu saistībā ar viņa nosacīto atbrīvošanu stalkerisma lietā.

Īpašo uzdevumu vienība (SWAT) tika izsaukta uz Korbeta māju pēc viņa draudiem nogalināt policistus, paziņoja Losandželosas policijas departamenta (LAPD) detektīve Megana Agilara.

42 gadus vecais Korbets pēc apmēram piecām stundām tika atrasts miris savā mājoklī Lakresentas rajonā. Tika ziņots, ka viņš miris pašnāvībā, un bija plānots ceturtdien veikt līķa autopsiju, paziņoja tiesu mediķa preses sekretārs Eds Vinters.

Korbeta tēvs bija ziņojis, ka viņa dēls pēdējās nedēļās nejutās labi, sacīja Sitkofs.

Korbets 2014.gadā tika aizturēts Bulokas mājoklī Losandželosas rietumos. Viņš tika apsūdzēts par noziedzīgu stalkerismu un ielaušanos, bet tiesa pērn viņam piesprieda psihiskās ārstēšanas turpināšanu un viņu nosacīti atbrīvoja.