foto: Facebook
Kas noticis ar daiļo ekstrasensi Džūliju Vangu?
Šie nav divi dažādi cilvēki! Tā ir ekstrasense Džūlija Vanga tagad un pirms četriem gadiem.
Slavenības
2018. gada 17. aprīlis, 06:05

Kas noticis ar daiļo ekstrasensi Džūliju Vangu?

Kasjauns.lv

Rīdzinieci Džūliju Vangu (36), kas kļuva slavena 2014. gadā, uzvarot populārā Krievijas TV šova “Ekstrasensu cīņas” 15. sezonā, tagad pat pazīt nevar.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gaišreģe Džūlija Vanga Jūlijas Dmitrenko fotogrāfijās

Gaišreģe, TV šova “Ekstrasensu cīņas” 15. sezonas uzvarētāja Džūlija Vanga savas draudzenes, fotogrāfes Jūlijas Dmitrenko fotogrāfijās.

gallery icon
18

Džūlija Vanga TV skatītājiem iespiedās atmiņā ne tikai ar savām pārdabiskajām spējām, bet arī ar spilgto izskatu – gariem, blondiem matiem, košu lūpukrāsu, melnām jo melnām skropstām un uzacīm un caururbjošu skatienu. Toties šajā pavasarī Vanga vairāk līdzinās dzīves nogurdinātam vīrietim – īss matu griezums, nekādas kosmētikas, iekrituši vaigi un padzisis skatiens...

Publiskojot internetā fotogrāfijas ar jauno izskatu, Džūlija Vanga no saviem sekotājiem saņēmusi gan kritiku, gan uzslavas, kā arī jautājumus, kāpēc viņa vairāk līdzinās nu jau mirušajam mūziķim Deividam Bovijam, nevis tai simpātiskajai ekstrasensei, kuru skatītāji iemīlēja TV šovā. Un, kad kāds pielūdzējs interneta komentāros izteicās, ka viņš skumstot pēc „vecās Džūlijas ar melnajām rozītēm matos”, Vanga skarbi atbildēja: „Ar jūsu iemīļotajām rozītēm stilists piesedza „pieaudzētos” matus. Ja jūs skumstat pēc neeksistējošas govs, tad tās ir jūsu problēmas!”

Savukārt pirms dažām nedēļām Džūlija Vanga savā Instagram profilā paskaidroja, kāpēc viņas izskatā notikušas tik kardinālas izmaiņas. „Marta beigās palika gads, kopš es atkal nogriezu matus. Visu jaunību biju ar īsu griezumu, taču toreiz nejauši nokļuvu modeļu biznesā un man sāka diktēt, kā man ir jāizskatās, kas jāvelk, kā jāuzvedas. Tas ir zemiski, kad kāds tevi pataisa pēc kopēja parauga.

„Tu līdzinies puisim! Tu neesi sievišķīga, tev jāataudzē mati, tev jākrāsojas, jāvelk svārki un jāsmaida! Smaidi kā meitene, citādi izskaties kā vecis!” – mani audzināja. Bet kāda velna pēc? Kāpēc kāds var atļauties izlemt, kā man ir jāizskatās?” savu dvēseles sāpi izkliedza ekstrasense, paskaidrojot, ka daudzus gadus centusies pierast pie tiem „nolādētajiem matiem”, līdz tos nogriezusi.

Protams, šovā “Ekstrasensu cīņas” Džūlijai Vangai atkal nācies iekļauties rāmjos. „Šovā man bija parūkas un pieaudzēti mati – tur arī gribēja redzēt meiteni, nevis zēnu no Osvencimas. Tur arī mani iedzina „formātā”. Dabiskie mati man bija garumā nedaudz zem kakla. Un pirms gada es arī tos nogriezu – šīs trīs plānās šķipsnas –, un ne reizi neesmu to nožēlojusi!

Mans puisis tad teica, ka viņam, protams, labāk patiktu, ja es būtu ar gariem matiem, bet, ja man tie neaug un man tajos ir ļoti nekomfortabli, tad vienīgais, ko viņš grib, – lai esmu laimīga. Un rezumējums – es esmu laimīga! Man ir vienalga, ko par mani domā. Bet es ienīstu standartus. Nevienam nav tiesību izlemt, kas tu esi un kādam tev jābūt!” sava izskata kritizētājiem muti aizbāza Džūlija Vanga.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās