foto: Aldis Kļaviņš
Elīnai Maliginai 30. jubilejā dāvinātais džips ziemas laikā stāv pie mājas un “pūst”
Ekskluzīvais auto, apklāts tikai ar brezentu, stāv pie mājas un bargajā ziemā rūsē, nepārtraukti zaudējot savu vērtību.
Slavenības
2018. gada 26. februāris, 15:20

Elīnai Maliginai 30. jubilejā dāvinātais džips ziemas laikā stāv pie mājas un “pūst”

Kasjauns.lv

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā Valērija Maligina īpašumā, klātesot tiesībsargājošo iestāžu pārstāvjiem, zvērinātam tiesu izpildītājam un mantiniekiem, tika atvērta māja, kurā nomira miljonārs Valērijs Maligins. Pārsteidzoši, ka vairākus mēnešus salā un sniegā pie mājas pamests stāv savulaik Valērija sievai Elīnai Maliginai dāvinātais ekskluzīvais apvidus auto “Luaz 969M” .

Elīnas Dzelmes 30 gadu jubilejas vērienīgā ballīte "Bomzh Party"

2016. gada 21. augustā Elīnai Dzelmei palika 30 gadi, ko atrise sava mīļotā –miljonāra Valērija Maligina – īpašumā Jūrmalā nosvinēja ...

gallery icon

“Esmu šokā, ka vīra Valērija Maligina man 30. dzimšanas dienā dāvinātais džips ziemas laikā, visu pamests, stāv ārā un “pūst”, nevis atrodas garāžā siltumā. Uzskatu, ka tādējādi Valērija atstātajai mantai samazinās vērtība,” par notiekošo saka Valērija Maligina atraitne Elīna Dzelme.


Elīnas Maliginas (tolaik Dzelmes) 30. jubileja ar “Bomzh Party” Valērija Maligina īpašumā tika svinēta 2016. gada 21. augusta vakarā. “Bomžu ballītē” Elīnu apsveica daudzi viņas draugi, tostarp arī bijušais vīrs - Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž. Džilindžers ar savu sesto sievu, kā arī aktrise Rēzija Kalniņa kopā ar vīru, diriģentu Aināru Rubiķi un citi.

Vairums viesu bija ģērbušies atbilstoši ballītes tematikai, bet daži pat bija paņēmuši līdzi dažādus krāmus, vecas grāmatas un gleznas, ko pārdeva jautrajai kompānijai, lai nopelnītu naudu mājupceļam.
Viesi tika cienāti ar visdažādākajiem ēdieniem un dzērieniem, netrūka arī pašbrūvētās dziras un siļķe uzkodās, bet par mūziku parūpējās Andris Kivičs, grupa “DaGamba”, rokgrupa “Cement” un citi mākslinieki.


Jubilejas svinības ilga līdz pat rīta gaismai, neizpalika arī iespaidīga uguņošana, taču ballītes kulminācija bija Valērija Maligina dāvana jubilārei. Viņš mīļotajai uzdāvināja ne tikai pašas svinības, ko rīkoja pasākumu organizatore Alise Kolosova, bet arī īpašu automobili – padomju laiku apvidus auto, kas, kā uzsvēra miljonārs, ir tikpat vecs, cik pati Elīna.


Valērijs Maligins savai mīļotajai Elīnai Dzelmei dāvanu 30. jubilejā meklēja vairākus mēnešus. Prasības viņam pret dāvināmo bija ne pa jokam. Skaidrs bija tas, ka viņš grib pasniegt auto, bet tam vajadzēja būt tieši 30 gadus vecam braucamajam. Valērijs meklēja ne tikai Latvijā, bet arī tuvējās ārzemēs, un – tavu prieku – visurgājējs “Luaz 969M” atradās Ukrainā. Smalkais agregāts pirms dāvināšanas, protams, tika uzlabots ar dažādām fīčām.