foto: Publicitātes foto
Jauna tūre – jauns rekords? PARTY SERVICE ON TOUR 2018 dodas uz Liepāju!
Slavenības
2018. gada 7. februāris, 10:45

Jauna tūre – jauns rekords? PARTY SERVICE ON TOUR 2018 dodas uz Liepāju!

Karlīna Timofejeva

Par pagājušā gada grandiozāko un apmeklētāko "European Hit Radio" jeb EHR radio šova Party Service klubu tūres pasākumu kļuva ballīte Liepājā. Vai šogad kritīs jauns apmeklētības rekords? Kopā – mēs to varam! Dāmas un kungi – 10. februārī PARTY SERVICE ON TOUR 2018 ar Latvijā un ārpus tās robežām zināmo dīdžeju [Ex] da Bass priekšgalā viesosies Liepājas klubā FONTAINE PALACE! Īpašais viesis – vīdžejs Kosmoss ar iespaidīgu video projekciju šovu izmantojot lielu daudzumu video projektoru.

Liepājniekus un pilsētas viesus sagaida Eiropā pieprasītākie hiti un to remiksi, tikai šai ballītei radīts kluba dizains izmantojot stilīgas luminiscējošas dekorācijas, papildus specefekti no MuzPro, kā arī EHR promo meiteņu komanda, kas piedāvās konkursus un aktivitātes ar lieliskām balvām no tūres labvēļiem.

Ballītes sākums plkst. 23:00. Vakaru iesāks un noslēgs dīdžejs Alvis Still.

Foto galerijā ieskats EHR PARTY SERVICE ON TOUR 2018 burziņā Aizkraukles klubā STACIJA.

EHR Party Service On Tour 2018 piestāj Aizkrauklē

EHR Party Service On Tour 2018 piestāj Aizkrauklē

gallery icon

Party Service ir radio šovs, kas EHR ēterā jau divpadsmit gadus [Ex] da Bass vadībā ir dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru. Raidījums divu stundu garumā piedāvā informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijas, Baltijas un Eiropas deju klubos, festivālos un citās izklaides vietās, izklāsta jaunākas klubu kultūras ziņas un aktualitātes, kā arī uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.

Lejupielādē EHR aplikāciju un klausies jauno kanālu EHR Party Service.

Tūri atbalsta: Pioneer DJ, LuxTan, Uhh Design, Max Supreme, MuzPro.