foto: no privātā arhīva
Vidzis, Abu Meri, Kaimiņš, Stafecka... 2017. gada skaļākās šķiršanās
KĀZAS Nr. 1. Pirmo reizi Raivis un Aleksandra apprecējās 2010. gada 6. novembrī.
Slavenības
2017. gada 27. decembris, 06:56

Vidzis, Abu Meri, Kaimiņš, Stafecka... 2017. gada skaļākās šķiršanās

Kasjauns.lv

Šķiršanos 2017. gadā bija gana. Protams, lielākoties slavenības, pēc Rietumu parauga, tās attaisnoja ar raksturu nesaderību. Dažos gadījumos jau atklājies, ka tomēr pie vainas bijis arī sānsolis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vidzis no tās pašas sievas šķiras otrreiz

foto: no privātā arhīva
KĀZAS Nr. 2. Pāris otrreiz viens otram jāvārdu teica 2014. gada vasarā.


Bijušajam spēkavīram Raivim Vidzim, kas pēc laulības šķiršanas ar mīļoto sievieti Aleksandru Čupriku apprecējās otrreiz, attiecības saglābt tomēr neizdevās, un nu viņi atkal ir izšķīrušies.


Sporta treneris un improvizācijas teātra aktieris Raivis Vidzis pirmo reizi kļuva par precētu vīru pirms septiņiem gadiem, kad mija gredzenus ar savu izredzēto – toreizējo Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas pasniedzēju Aleksandru Čupriku. Taču pēc laulībā nodzīvota nepilna gada Raivis un Aleksandra izšķīrās.


Toreiz Vidzis žurnālam “Kas Jauns”, stāstot par šķiršanās iemesliem, atzinās, ka bijis liels egoists un uz sevi tendēts kļuvis sporta dēļ: „Sportā ir jābūt dzīvniekam. Egoistam... Ja gribi ko sasniegt. Šo savu sporta dzīves uzstādījumu acīmredzot nebiju pienācīgi atdalījis no reālās dzīves.” Tolaik Raivis neslēpa, ka gana nenovērtēja esošās attiecības. „Es vienkārši biju cūka. Nepratu novērtēt to, kas man bija. Pats visu sabojāju. Ja cilvēks nesaņem sodu, viņš nesaprot. Ar šodienas acīm skatoties – jau tad, kad precējāmies, ar savu egoismu un skarbo dabu attiecības biju tik pamatīgi sačakarējis, ka nebija citu variantu kā šķiršanās,” teica sportists.

Raivis Vidzis improvizācijas teātrī "Spiediens"

Bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis 2017. gada rudenī kļuvis par improvizācijas teātra "Spiediens" štata aktieri.

gallery icon
24


Pēc laulības izjukšanas Raivis nebija apcerējis variantu atkal saiet kopā ar Aleksandru, tomēr vairāk nekā gadu pēc šķiršanās saņēmās un piezvanīja, lai pateiktu to, kas viņam bija svarīgi. „Biju aizbraucis uz mežu pastaigāties. Viņai piezvanīju, jo sajutu, ka gribu pa īstam atvainoties par visu. Man bija svarīgi no sirds palūgt piedošanu. Neko vairāk. Domāju, ka šī situācija izvērtās par noteicošo tam, ka Aleksandra vēlāk piekrita otrreiz kļūt par manu sievu,” teica Raivis. Kādu citu reizi pēc tam viņi satikušies padzert kafiju, vēlāk pasēdēja mašīnā un no sirds izrunājās

„Daudzos jautājumos bijām vienisprātis. Abi nožēlojām, ka viss tā sanācis. Bet pēc tam kaut kā atkal atsākām randiņu periodu un vēlāk arī kopdzīvi. Izlēmām, ka otrreiz apprecēsimies.”
Raivis pēc kāzām, kad mīļoto precēja otrreiz, teica, ka nu ir laimīgs, ka viņam bijusi iespēja labot pieļautās kļūdas un atkal būt kopā ar cilvēku, kuru patiešām mīl un kurš viņam ir nozīmīgs. „Esmu dzīvei pateicīgs par šo iespēju. Tā bija vērtīga skola,” pēc otrreizējas aprecēšanās ar to pašu sievieti teica Vidzis.


Diemžēl liktenis lēmis, ka Vidzis atkal vairs nav kopā ar sievu. „Esam pieņēmuši lēmumu par šķiršanos. Mūsu attiecības ir saglabājušās labas. Konflikta mums nav, un mūsu šķiršanās iemesls nav kāda cita cilvēka ienākšana mūsu dzīvē – ne man, ne Aleksandrai. Vienkārši sapratām, ka tomēr nē... Jebkurā gadījumā šī attiecību pieredze, kas man ir bijusi, ļauj izdarīt secinājumus. No jebkurām attiecībām, vai tās ir pirmās vai otrās, kaut ko mācies. Ja mācies!” teica Raivis Vidzis.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Nākamā lapa: Abu Meri atriežas pie bijušā vīra uzvārda