foto: Instagram
Ketrīna Zeta-Džounsa mainījusies līdz nepazīšanai; izbrīnīti pat kvēlākie fani
Aktrises Ketrīnas Zetas-Džounsas fanu viedoklis dalās. Vieni uzskata, ka viņa izskatās ievērojami jaunavīgāka, citi turpretī secinājuši, ka aktrise pārāk strauji „savecējusi”.
Slavenības
2017. gada 29. novembris, 08:29

Ketrīna Zeta-Džounsa mainījusies līdz nepazīšanai; izbrīnīti pat kvēlākie fani

Kasjauns.lv

„Kas noticis ar tavu seju?” – tā pajautājis kāds fans pēc tam, kad daiļā velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa (48) savā „Instagram” blogā bija publiskojusi vairākas jaunas savas fotogrāfijas. Un viņš nav vienīgais, kas šobrīd uzdod šo jautājumu.

Taču faniem nav vienota viedokļa, kas īsti viņiem šķiet atšķirīgs aktrises Ketrīnas Zetas-Džounsas sejā. Plašās diskusijas izraisījušas trīs jaunākās fotogrāfijas, kas uzņemtas Pateicības dienā.

😏 #SelfieSaturday

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Dažiem šķiet, ka 48 gadus vecās aktrises seja izskatās apbrīnojami jaunavīga un tās āda ir perfekti gluda (atpazīstam „Snapchat” filtrus). Fani pauduši nesaprašanu: tas taču nevarot būt dabiski!

„Viņa gūlusies zem lāzera...,” kāds fans komentējis fotogrāfiju, kurā aktrise pozē kopā ar vīru Maiklu Duglasu un abiem bērniem.

Happy Thanksgiving from Bermuda!!

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

„Ak, mans Dievs! Pārāk daudz plastisko operāciju!!” – ierakstījis kāds cits, izsakot viedokli par aizvadītajā sestdienā automašīnā uzņemto selfiju.

„Nemaz vairs neizskaties pēc sevis,” savu vilšanos paudis vēl kāds. „Manuprāt pārāk daudz filleru,” viedoklī dalījies nākamais.

Quick car selfie 😘 #SelfieSaturday

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Pats dīvainākais, ka Ketrīnas Zetas-Džounsas fani tagad sadalās divās pretējās nometnēs. Vieni uzskata, ka aktrise izskatās nereāli jaunavīga, savukārt citi pauž tieši pretēju viedokli – proti, ka viņas gadus skaits kļuvis tikai vēl jo redzamāks.

„Tas šķietam noticis tik ātri! Viņa noveco!!” – komentējis viens. „Jā, patiešām strauji,” piekritis otrs.

Negatīvi noskaņoto fanu skaits uz kopējā fona ir ievērojami mazāks. Vairums sekotāju nespēj vien beigt apjūsmot Zetu-Džounsu. Viņuprāt, aktrise ar gadiem kļūst tikai jo skaistāka.

Ketrīna Zeta-Džounsa 2017. gada 20. novembrī

Ketrīna Zeta-Džounsa 2017. gada 20. novembrī.

gallery icon
8

„Viņa joprojām ir viena no skaistākajām sievietēm pasaulē!” – izteicies kāds fans. „Īsts dabas dots skaistums,” piebildis vēl kāds.

„Ak, tu izskaties tik labi un skaisti! Lūdzu, pasaki, kā tev tas izdodas. Izskatīties tievai un jaunākai par saviem gadiem,” pēc padoma pie aktrises vērsies vēl kāds.

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
12

Ketrīna Zeta-Džounsa ir mamma diviem bērniem – dēlam Dilanam (17) un meitai Kerisai (14), kura ļoti līdzinās viņai pašai jaunības dienās. Ketrīna jau 17 gadus ir precējusies ar abu savu atvašu tēvu Holivudas veterānu Maiklu Duglasu (73). Tiek lēsts, ka šīs slavenās ģimenes kopējais kapitāls mērāms 345 miljonos ASV dolāru.

2013. gadā pāra attiecībās bija iezagusies plaisa un baumoja, ka ģimene ir uz šķiršanās robežas. Taču Zetai-Džounsai un Duglasam izdevās atrisināt visas nesaskaņas un saglabāt laulību. Ģimene arī kopīgiem spēkiem pārvarējusi smagu slimību – 2010. gadā Duglasam konstatēto rīkles vēzi un Zetas-Džounsas depresiju, kas radās smagā liktens trieciena rezultātā.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa „Movies For Grownups Awards” ceremonijā

gallery icon
24