foto: Vida Press
Vecāku kvēlākā vēlme uzvarējusi. Dženifera Lorensa šķiras no sava gados vecā drauga
Aktrise Dženifera Lorensa un režisors Darens Aronovskis vairs nav pāris. Gadu ilgušajam romānam pienākušas beigas.
Slavenības
2017. gada 26. novembris, 15:01

Vecāku kvēlākā vēlme uzvarējusi. Dženifera Lorensa šķiras no sava gados vecā drauga

Kasjauns.lv

Pēc gadu ilga romāna Holivudas aktrise Dženifera Lorensa (27) un režisors Darens Aronovskis (48) nolēmuši iet šķirtus ceļus, – vēsta populārā izklaides programma „Entertainment Tonight”, kas šo informāciju guvusi no vairākiem drošiem ziņu avotiem.

Pēc gadu ilga romāna Holivudas aktrise Dženifera Lorensa (27) un režisors Darens Aronovskis (48) nolēmuši iet šķirtus ceļus, – vēsta populārā izklaides programma „Entertainment Tonight”, kas šo informāciju guvusi no vairākiem drošiem ziņu avotiem.

„Oskara” balvas laureātes Dženiferas Lorensas un 21 gadu par viņu vecākā režisora Darena Aronovska mīlas stāsts aizsākās pērn kinolentes „Mother!” uzņemšanas laukumā.

Dženifera Lorensa filmas „Mother!” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Aktrise Dženifera Lorensa Ņujorkā apmeklējusi filmas „Mother!” pirmizrādes vakaru. Preses fotogrāfiem viņa pozē kopā ar filmas kolēģi aktieri Havjēru Bardemu ...

gallery icon

Kāds pārim tuvs cilvēks apgalvojis, ka Lorensa un Aronovskis izšķīrušies aizvadītajā mēnesī. Šķiršanās esot bijusi draudzīga un abi nolēmuši palikt labi draugi.

Kāds cits informators izklaides programmai „Entertainment Tonight” apliecinājis, ka pāris pēdējo reizi redzēts kopā šā gada 11. novembrī, kad apmeklēja „Governors Awards” balvu ceremonijas vakaru Losandželosā. Lai gan abi uz to brīdi jau bija šķīrušies kā pāris, viņi sēdējuši kopā un viens pret otru izturējušies draudzīgi. Paziņa apgalvo, ka tajā neesot nekā dīvaina vai neparasta.

foto: Vida Press
Lai gan Lorensa un Aronovskis uz to brīdi jau bija šķīrušies kā pāris, 11. novembrī notikušajā „Governors Awards” balvu vakarā abi sēdēja līdzās un viens pret otru izturējās draudzīgi.

Vēl šā gada septembrī Toronto starptautiskā kinofestivāla laikā sarunā ar „Entertainment Tonight” Lorensa un Aronovskis ļoti atzinīgi izteicās viens par otru.

„Viņš ir izcils,” apliecināja Dženifera Lorensa. „Apveltīts ar apbrīnojamu intuīciju.”

Savukārt Aronovskis draudzeni raksturoja kā „talantu, kāds sastopams tikai vienu reizi paaudzē”. „Nezinu, kas dara viņu tik lielisku – varbūt tie ir viņas vecāki, varbūt Kentuki štata ūdens,” komentēja režisors. „Man nav ne jausmas, taču tāds talants ir tikai reizi paaudzē.”

Dženifera Lorensa un Darens Aronovskis

Aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar režisoru Darenu Aronovski, kurš ir 22 gadus vecāks.

gallery icon

Atgādināsim, ka vēl šā gada pavasarī Dženiferas Lorensas vecāki atklāti atzina, ka jūtas ļoti neapmierināti ar meitas mīļotā vīrieša izvēli. Vecākiem bija kauns, ka viņu atvase izvēlas tik vecus vīriešus, kas varētu būt tēva vietā.

foto: Vida Press
Dženiferas Lorensas vecāki.

Lai gan Lorensa bija ļoti iemīlējusies Aronovskī, aktrises ģimene šīs romantiskās attiecības nevienu brīdi neatbalstīja. Portāls celebdirtylaundry.com pavasarī vēstīja, ka viens no aktrises paziņām izteicies, ka vecāki jūtoties apkaunoti, redzot, ka viņu meita iziet sabiedrībā ar vīrieti, kas ir uz pusi vecāks par viņu. Dženiferas mamma Karena un tētis Garijs pat esot izteikuši cerību, lai šīs attiecības neturpinātos un viņu atvase atrastu sev puisi, kas būtu piemērotāks pēc vecuma.

Dženifera Lorensa ar vecākiem

Basām kājām un bez meikapa, aktrise Dženifera Lorensa vecākiem palīdzēja izkravāt mantas no automašīnas.

gallery icon

„Es viņā ieķēros jau tad, kad viņš izrādīja par mani interesi kā par aktrisi,” pirms dažiem mēnešiem atzina Lorensa. „Tas bija aptuveni gadu pirms mēs sākām strādāt pie filmas „Mother!”. Taču viņš izturējās kā profesionālis, kas man situāciju darīja tikai grūtāku.”

„Mēs sadraudzējāmies. Viņš zināja, kā jūtos. Taču viņš nekad nepastāstīja, kā jūtas attiecībā pret mani. Es tikai varēju nojaust. Sākumā bija draudzība, bet tad filmas uzņemšanas laikā, kad sākām kopā strādāt, tā pārauga partnerattiecībās. Kad darbs pie filmas bija beidzies, es sacīju „Labi ! Tagad tu esi mans mīļotais puisis!””

Režisors Darens Aronovskis nav vienīgais gados vecākais vīrietis Dženiferas Lorensas mīlas dzīvē. Reiz aktrisi vienoja romāns ar grupas „Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, kurš ir par viņu 14 gadus vecāks.

Dženifera Lorensa atpūšas Bahamu salās

Dženifera Lorensa paskalo muti ar pāris malkiem alus un izspļauj dziru ūdenī. Pirms došanās snorkelēt jūrā, lietot alkoholu nedrīkst! To ...

gallery icon