foto: Publicitātes foto
Spraigi atklāta šova „Saimnieks meklē sievu sezona”. Viena līgava grib teju visus!
19 gadus vecā Lelde Ance no Rīgas ar savu vēstuli un fotogrāfiju savaldzinājusi trīs šā gada populārākos šova saimniekus. Nākamajā sērijā uzzināsim, vai kāds viņu aicinās uz savu saimniecību.
Slavenības
2017. gada 9. oktobris, 22:05

Spraigi atklāta šova „Saimnieks meklē sievu sezona”. Viena līgava grib teju visus!

Kasjauns.lv

Kā ierasts, šovs „Saimnieks meklē sievu” sākas ar tā vadītājas Baibas Sipenieces – Gavares došanos pie šova dalībniekiem – saimniekiem -, lai nogādātu viņiem potenciālo līgaviņu vēstules. Tikai pieci saimnieki, kuriem bija vislielākā piekrišana, turpina dalību šovā. Turklāt nāksies vēl dalīt meiteni, kuru izvēlējās trīs saimnieki.

Jaunā šova sezona nes jaunus pārsteigumus. Ir noskaidroti saimnieki, kuri saņēma visvairāk vēstules, kā arī sievietes, kuras viņi aicinās uz tikšanos klātienē. Bija arī tādas, kuras rakstīja nevis tikai vienam, bet gan vairākiem uzreiz. Piemēram, 19 gadus vecā Lelde Ance no Rīgas vēstules rakstījusi pieciem populārākajiem puišiem, turklāt trīs no tiem izvēlējās ar meiteni satikties. Vai Lelde Ance turpinās dalību šovā, un pie kura no saimniekiem? To uzzināsim nākamajā sērijā.
Šie pieci kungi turpina dalību šovā


Mārtiņš Līcis, 27 gadi, Jēkabpils novads, Rubeņu pagasts.

foto: Publicitātes foto
2017. gada TV šovā „Saimnieks meklē sievu” piedalās Mārtiņš Līcis.

„Arkliņu” mājas saimnieks Mārtiņš kopā ar brāli sēj un pļauj labību. Viņš ir graudkopis, kurš nevar nosēdēt mierā un brīžos, kad laukā nav ko darīt, vienmēr atradīs kādu papildus nodarbi. Viņš labprāt strādā ar koku un brīvajos brīžos izgatavo cirvja kātus. Mārtiņš meklē slaidu, skaistu un gudru meiteni, kura labprāt nāktu dzīvot uz laukiem.


 Aivars Dimitrijevs, 30 gadi, Jēkabpils novads, Dignāju pagasts

foto: Publicitātes foto
2017. gada TV šovā „Saimnieks meklē sievu” piedalās Aivars Dimitrijevs.


Aivars ir vienkāršs puisis, kas visu panācis ar savu darbu. Saimniekam ir vairākas siltumnīcas uz zemeņu plantācijas. Viņš meklē strādīgu meiteni, kura būtu priecīga darboties viņa saimniecībā. Aivars ir gatavs meitenei atdot sava mājokļa atslēgas. Viņš to esot izremontējis, taču speciāli neesot salīmējis tapetes. Tas būšot jaunās sieviņas pirmais uzdevums – iekārtot abu kopīgo ligzdiņu.

Pēteris Grudovskis, 24 gadi, Auces novads

foto: Publicitātes foto
2017. gada TV šovā „Saimnieks meklē sievu” piedalās Pēteris Grudovskis.


Pēteris ir īsts piedzīvojumu meklētājs. Viņš ir zemkopis un biškopis vienā personā. Pēterim patīk viss jaunais un adrenalīna devu nepieciešams iegūt ja ne katru dienu, tad katru nedēļu noteikti. Viņš līdzās grib redzēt meiteni, kura būs gatava ar viņu kopā doties uz jebkuru pasaules malu kaut rīt.


Andris Leimants, 51 gads, Grobiņas novads

foto: Publicitātes foto
2017. gada TV šovā „Saimnieks meklē sievu” piedalās Andris Leimants.


Andris saimnieko savā zemnieku saimniecībā, kur audzē tikai ekoloģiski tīru produkciju. Viņš ir ļoti atraktīvs un jautrs, un tieši tādu pašu dzīves draugu vēlās sastapt. Viņam nepatīk čīkstētājas un vaidētājas.

Šova "Saimnieks meklē sievu" kolorītais dalībnieks Andris Leimants

Šova "Saimnieks meklē sievu" kolorītais dalībnieks Andris Leimants

gallery icon


Jānis Fogels, 29 gadi, Kocēnu novads

foto: Publicitātes foto
2017. gada TV šovā „Saimnieks meklē sievu” piedalās Jānis Fogels.


Jānis apsaimnieko 30 hektārus zemes, viņa saimniecībā ir 120 aitas un 100 vistas. Brīvajā laikā Jānis nodarbojas ar galdniecības darbiem, arī mājā var atrast paša veidotas lietas – paša gatavotas virtuves mēbeles, pēc interneta pamācībām uzbūvētu kamīnu. Savā saimniecībā šobrīd dzīvo viens, bet ikdienas darbos viņam palīdz mamma, kura dzīvo netālu. Jānim ir 10 gadus veca meita, kuras mamma dzīvo Holandē.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 2017. gada sezonas dalībnieki

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 2017. gada sezonas dalībnieki

gallery icon