Braiens Ostins Grīns neuztraucas par to, ka dēls ģērbjas kleitās
foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Aktieris Braiens Ostins Grīns uzskata, ka četru gadu vecums ir laiks, kad bērnam jāgūst prieks. Ja kleitas dēlam Noa sagādā prieku, vecāki nedomā to viņam liegt.
Slavenības
2017. gada 9. septembrī, 16:28

Braiens Ostins Grīns neuztraucas par to, ka dēls ģērbjas kleitās

Kasjauns.lv

„Viņš nevienam ļaunu ar to nedara,” par dēla Noa vēlmi ģērbties kleitās, izteicies aktieris Braiens Ostins Grīns, kurš kopā ar sievu Meganu Foksu ģimenē audzina trīs atvases.

Braiens Ostins Grīns neuztraucas par to, ka dēls ģ...

Seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieris Braiens Ostins Grīns nesenā intervijā aizstāvējis sava četrus gadus vecā dēla vēlmi ģērbties meiteņu drēbēs. Mazais Noa vairākkārt redzēts izejam sabiedrībā, ģērbies kleitās un nereti pat ar parūku galvā.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam Riveram (1).

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

„Es no dažiem cilvēkiem esmu dzirdējis, ka viņiem ir pretenzijas, ka dēls valkā kleitas,” norādījis aktrises Meganas Foksas laulātais draugs. „Es šiem ļaudīm gribētu pateikt, ka man viņu domas ir vienaldzīgas. Dēlam ir četri gadi un, ja viņš vēlas nēsāt kleitas, tad viņš tās arī nēsā.”

„Es uzskatu, ka četru piecu gadu vecums ir laiks, kad bērnam jāgūst prieks. Viņš taču nevienam nedara ļaunu ar to, ka uzvelk kleitu!”

„Ja viņš vēlas kleitu, bet lūdzu!”

Megana Foksa ar dēlu Džorniju dodas iepirkties

Aktrise Megana Foksa neatstāj jaunāko dēlu auklīšu uzraudzībā. Viņa puisēnu ņem līdzi arī, kad dodas pa veikaliem.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam Riveram (1). Aktierim ir arī 15 gadus vecs dēls Kasisuss no viņa iepriekšējām attiecībām. Dēls dzīvo kopā ar tēva jauno ģimeni un pusbrāļiem.

Grīns arī dalījies pārdomās, kā abi ar sievu iemācījušies sadzīvot ar to, ka paparaci seko viņiem ik uz soļa un vēlas nofotografēt bērnus. Aktierim ar preses fotogrāfiem ir noslēgts sava veida darījums. Viņš tiem pastāsta, kur plāno būt ar ģimeni un ļauj, lai piecas minūtes viņus fotografē. Pateicībā par sniegto informāciju un doto atļauju, papararci pēc tam ģimenei liek mieru un netraucē baudīt brīvdienas vai iziešanu pilsētā, un tai vairs nav jāsatraucas, ka fotografēs katru sperto soli.

Megana Foksa ar dēlu Bodhi

Pirms dažām nedēļām, atbildot uz jautājumiem „Facebook” video čatā, Braiens Ostins Grīns atzinās, ka neizslēdz iespēju, ka abiem ar Meganu Foksu varētu būt ceturtais kopīgais bērns.

„Man tagad ir četri puikas, ar piekto būs jau basketbola komanda,” viņš pajokojis. „Tas savā ziņā būtu satriecoši.”

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

Četru dēlu tēvs ļoti cer, ka viņam reiz varētu būt „tēta mazā meitiņa”. „Es gribu meitu,” norādījis Grīns. „Es patiešām ļoti gribu meiteni.”

Tas gan nenozīmējot, ka aktieru pāris jau tūlīt pat piestrādāšot pie nākamā bērna. „Esmu noraizējies – ja pacentīšos, es tikšu pie vēl viena puikas,” prāto Grīns. „Es mīlu savus puikas, bet vēl viens zēns... Es nudien nezinu, vai esmu gatavs piektajam.”

Foksas un Grīna attiecību līkloči nav bijuši no mierīgākajiem. 2015. gadā pēc piecus gadus ilgas laulības, Megana iesniedza tiešā šķiršanās prasību, norādot uz „nesamierināmām atšķirībām”. Gadu vēlāk pāris paziņoja, ka abiem būs kopīgs trešais bērns un viņi esot attiecības atjaunojuši.