foto: Xinhua/Sipa USA/ Vida Press
Džordžs Klūnijs paskaidro, kāpēc nav bērniem izvēlējies neparastus vārdus
Slavenības
2017. gada 6. septembris, 08:30

Džordžs Klūnijs paskaidro, kāpēc nav bērniem izvēlējies neparastus vārdus

Kasjauns.lv

„Mēs tikai negribējām bērniem muļķīgus vārdus,” izteicies Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs, kur šā gada 6. jūnijā kopā ar sievu Amalu pasaulē sagaidīja dvīņus – Ellu un Aleksandru.

Slavenības bieži vien saviem bērniem dod neiedomājami neparastus – lai neteiktu dīvainus – vārdus. Topā ir ģeogrāfiski vietu apzīmējumi, augļu un dārzeņu nosaukumi, pasaku personāži un pat apģērbu zīmolu nosaukumi.

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

gallery icon
21

Ģeogrāfisku vietu nosaukumi ir paši populārākie, kad slavenie vecāki izvēlas vārdu savam jaundzimušajam mazulim. Vārdu Parisa (Paris – Parīze) vecāki devuši ne tikai „Hilton” impērijas mantiniecei. Šādu pat vārdu meitai izvēlējies arī popmūzikas karalis Maikls Džeksons. Aktrise Melānija Grifita vecākajai meitai deva vārdu Dakotai, tāpat kā ASV štatam. Kima Beisingere un Aleks Boldvins meitu nosauca vārdā Airlenda (Ireland – Īrija), bet dziedātāja Ališa Kīza dēliņam devusi vārdu Īdžipts (Egypt – Ēģipte).

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.

gallery icon
10

Futbolists Deivids Bekhems un viņa sieva Viktorija vecākajam dēlam Bruklinam vārdu devuši par godu Ņujorkas rajonam, kurā pāris viesojies, kad ieņēmis mazuli. Arī ASV seriāla „Smukulīte Betija” aktrisei dots spēcīgs un varens vārds – Amerika Ferera.

Slaveno vecāku bērnu neparastie vārdi

gallery icon
11

Daudzi slavenie vecāki saviem bērniem izvēlas vārdu pēc senajām indiešu tradīcijām. Lark Song (Cīruļa Dziesma) – šādu vārdu devusi aktrise Mia Ferovai vienai no daudzajām pieņemtajām meitām. R’n’B dziedātāja Lil’ Mo meitu nokristījusi par God’lss Love Stone (Mīlas Dievietes Akmens). Ļoti jau poētiski. Uz šī fona kā tehnisks termins šķiet aktiera Džeisona Lī dēlam dotais vārds – Pilot Inspector (Pilots Inspektors). Vai Denim Cole un Diezel Ky – vārdi, kādus par godu džinsu zīmoliem izraudzījusies dziedātāja Tonija Brekstone.

foto: Dave Bedrosian/Future Image/WENN.com/Vida Press

Daudzi no mums sirsnīgi izsmējušies par veco labo anekdoti par Bērziņu: „Metinātājs Bērziņš visu mūžu dusmojās uz vecākiem. Nu kurš normāls cilvēks dod bērnam vārdu Metinātājs?” Jādomā, ka vairākiem slaveno vecāku bērniem smiekli nenāks. Pilotam Inspektoram, Rītdienai, Audio Zinātnei, Ziemeļrietumiem, Svētajam un Mēness Vienībai ar vecāku dotajiem ērmotajiem vārdiem nāksies visu mūžu sadzīvot...

foto: insight media/ Vida Press

Aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva Amala apliecinājuši, ka dvīņiem nevēlējās dot ērmīgus vārdus, kuru dēļ bērniem dzīvē varētu nākties piedzīvot izsmieklu. Nesen programmas „Entertainment Tonight” reportieris pajautājis Klūnijam, kur viņš ar sievu iedvesmojies dvīņu vārdiem.

„Nu... mēs tikai negribējām dot muļķīgus vārdus,” iesāka aktieris. Klūnijs paskaidroja, ka labi saprot, ka šie bērni jau no mazotnes būs sabiedrības uzmanības centrā un viņi abi ar sievu Amalu vēlas atvasēm nodrošināt tik normālu dzīvi, cik vien tas iespējams.

foto: Splash News/ Vida Press

„Mēs sapratām, ka šos bērnus daudz novēros un uzmanīs, un diskutēs par katru viņu darbību,” norādījis aktieris. „Tāpēc vēlējāmies, lai viņiem vismaz nav jācieš vecāku izvēlēto vārdu dēļ.”

„Tāpēc mēs lūkojāmies pēc normāliem vārdiem. Nebija nekādas lielās iedvesmošanās. Vārdi nav doti par godu ne Aleksandram Lielajam, ne Ellai Ficdžeraldei!”

foto: Splash News/ Vida Press