foto: CPR / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
„Beverlihilsas 90210” skaistuli vairs ne atpazīt
Aktrise Dženija Gērta.
Slavenības
2017. gada 4. septembris, 09:23

„Beverlihilsas 90210” skaistuli vairs ne atpazīt

Kasjauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārā jauniešu seriāla „Beverlihilsa 90210” aktrise Dženija Gērta (45) ļoti izmainījusies.

foto: CPR / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Aktrise Dženija Gērta atzinusies, ka pēdējā laikā atstājusi novārtā sporta nodarbības, bet sola saņemties, lai atgūtu labu figūru. Viņa gatava pacensties sava 9 gadus jaunākā vīra dēļ.

Deviņdesmitajos gados tik slaidajai aktrisei Dženijai Gērtai problēmas ar svaru radās pēc bērnu piedzimšanas. Trīs meitu mamma jau agrāk intervijās atzinusi, ka viņa diemžēl nepieder tām sievietēm, kam izdodas ātri un viegli zaudēt grūtniecības laikā uzkrātos kilogramus.

Pirms dažiem gadiem, kad aktrise piedalījās TV šovā „Dejo ar zvaigzni”, viņa ievērojusi, ka intensīvo deju mēģinājumu rezultātā svars krītas daudz ātrāk nekā svīstot sporta zālē. Pirms šova viņa nēsājusi 29. izmēra džinsus, bet pēc – 27. izmēra.

Dženija Gērta 2017. gadā un seriāla „Beverlihilsa 90210” gados

Dženija Gērta 2017. gadā un seriāla „Beverlihilsa 90210” gados.

gallery icon

Daži pēdējie gadi Gērtas dzīvē bijuši kā bēdīgu, tā priecīgu notikumu pilni. 2013. gadā viņa šķīrās no vīra, sāgas „Krēsla” aktiera un visu triju meitu tēva Pītera Facinelli, bet jau 2015. gadā apprecēja aktieri Deividu Abramu, kurš ir viņas trešais vīrs. Pirms Abrama un Facinelli, aktrise divus gadus bija precējusies ar mūziķi Danielu B. Klārku.

foto: CAMERA PRESS/Gary Lewis / Vida Press
Dženija 1999. gadā.

Šā gada pavasarī sarunā ar žurnāla „In Touch Weekly” reportieri Dženija Gērta vaļsirdīgi atzinusi, ka pēdējā laikā pametusi novārtā sporta nodarbības, bet apsolījusi pie tām atgriezties, lai atkal atgūtu lielisku fizisko formu.

„Esmu precējusies ar daudz jaunāku vīrieti, un viņa dēļ vēlos izskatīties labi, cik ilgi tas vien iespējams,” viņa norādījusi.

Dženija šogad nosvinējusi 45. jubileju, bet viņas vīrs – 36.

happy holidaze from my family to yours! #family #christmas #love #grateful

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

Pērn kādā no intervijām aktrise arī atzinās, ka vēlētos vēl kādu bērnu. Kopā ar otro vīru Pīteru Facinelli viņa ir mamma trim meitām – Lukai (20), Lolai (15) un Fionai (11).

„Būtu fantastiski, ja mums būtu vēl bērni,” ar savu sapni dalījās Gērta. „Mēs būtu laimīgi arī par vienu. Taču esam laimīgi arī ar jau esošajām meitām. Liktenis rādīs, kā būs.”

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
BEVERLY HILLS, 90210, 1990-2000, cast, 1997-98

Dženijas labākā draudzene kopš seriāla gadiem, aktrise Torija Spellinga ir piecu bērnu mamma, kurus sagaidījusi kopā ar vītu Dīnu Makdermotu. Jaunākā atvase pasaulē nāca vien pērn.

„Deivids pats nav kļuvis par tēvu, taču viņš ir brīnišķīgs patēvs manām meitenēm,” paslavējusi Dženija Gērta.