Rolands Ūdris atsācis smaidīt un jau noglāsta dēliņam galvu
Rolands Ūdris ar sieviņu Ilonu Balodi – Ūdri pirms gada.
Slavenības
2016. gada 3. maijs, 15:25

Rolands Ūdris atsācis smaidīt un jau noglāsta dēliņam galvu

Jauns.lv

Ar jaunākajām ziņām par to, kā no smagajām traumām atgūstas auto notriektais mūziķis Rolands Ūdris, padalījusies viņa sieva Ilona Balode-Ūdre, vispirms sakot lielum lielu paldies visiem, kas atbalstījuši viņas ģimeni šajā grūtajā brīdī.

Lūk, viņas vēstījums sociālajā saziņas vietnē “Facebook.com”!

 “Vēlos pateikt lielu, lielu paldies Radio SWH draudzīgajai komandai un atsaucīgajiem klausītājiem, kas mūsu ģimeni atbalstīja šajā grūtajā periodā ar akciju "Turies, Ūdrīti". Paldies, ka esat ar mums un paldies, ka Jums nav vienalga. Un, protams, paldies tiem, kas ziedoja naudu Ūdra atbalstam! Mūziķim ir ļoti svarīgi, lai viņš tiktu sadzirdēts un uzklausīts. Jūs devāt Ūdrim sajūtu, ka viņš nav viens.

Ūdris nu jau vairāk par mēnesi, pateicoties cilvēku atbalstam, var ārstēties Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā. Mēs, viņa ģimene - Bārts, Rolanda tētis un Es - braucam ciemos un stāstām par to, kas notiek. Viņa progress ir lēns, bet pastāvīgs. Ūdri nu jau sēdina ratos. Gaidām lielo dienu, kad laiks būs labs un Ūdris pietiekami spēcīgs, lai mēs varētu pirmo reizi kopš nelaimes izbraukt ārā. Bet brīvajā laikā Ūdris klausās SWH, noglāsta Bārtam galvu un ir atsācis smaidīt.

Ar pateicību - Ilona Balode – Ūdre.”

Atgādinām, ka šā gada 17. janvārī – dienu pirms Rolanda un Ilonas dēlam Bārtam apritēja pirmais mēnesis – Rolandu Ūdri notrieca automašīna. Mūziķi nogādāja slimnīcā ar ļoti smagām traumām – viņam bija lauztas abas kājas, nieres un liesas plīsums, lauztas ribas, saspiestas plaušas un smagas galvas traumas. No gūtajiem smadzeņu bojājumiem iestājās koma. Ārsti nedeva lielas cerības, brīdināja, ka viņš var neizdzīvot. Taču Ūdris nācis pie samaņas, un tagad, pateicoties sabiedrības saziedotajiem līdzekļiem, ārstējas Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā.

 

Kasjauns.lv/Foto: Ilonas Balodes privātais arhīvs, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva