Reiniks un Zeltiņa latviešu seriālā! Abi ir jaunie "Viņas melo labāk" varoņi. FOTO
Lauris Reiniks atklāj, ka seriālā atveidos slikto, kamēr Agnese Zeltiņa ar koķetu jautājumu, kāda viņas varone būs, vēršas pie kolēģa Laizāna.
Slavenības
2016. gada 3. maijs, 17:25

Reiniks un Zeltiņa latviešu seriālā! Abi ir jaunie "Viņas melo labāk" varoņi. FOTO

Jauns.lv

Pārsteigums! TV3 seriāla „Viņas melo labāk” jaunajai sezonai, kas sāksies 23. maijā, pievienosies arī dziedātājs Lauris Reiniks un aktrise Agnese Zeltiņa. Viens no viņiem būs krimināla autoritāte.

Vasarīgās noskaņās 2. maijā TV3 atklāja kaislību un intrigu pilnā seriāla „Viņas melo labāk” 4. sezonu. Pasākums norisinājās restorāna „Gutenbergs” jumta terasē un to vadīja „Viņas melo labāk” 4. sezonas jaunie aktieri Normunds Laizāns un Ieva Florence, kas seriālā atveidos tēvu un meitu. Pasākumā tika ieskicēti jaunās sezonas notikumi, kopā noskatoties intriģējošas epizodes no gaidāmajām sērijām. Tāpat aktieri atklāja filmēšanas aizkulises un pavēstīja, ka šobrīd top nākamās vasaras sērijas.

Reiniks sola baidīt

Šarmantais Normunds Laizāns un izskatīgā Ieva Florence atklāja, ka šovasar seriāla varoņiem pievienosies vēl arī citi jauni aktieri – Gints Andžāns, kas atveidos Laizāna varoņa dēlu, Agnese Zeltiņa, kā arī Lauri Reiniku un Aminatu Diarru. Redzot jaunās sezonas epizodes, noprotams, ka Reiniks atveidos kriminālās pasaules autoritāti Igoru. „Kad man piezvanīja un piedāvāja spēlēt seriālā, domāju, ka tā ir mana laimīgākā diena mūžā. Uzreiz visiem zvanīju un ar sajūsmu stāstīju – es būšu seriālā!” atklāj Lauris. „Galīgi neesmu galvenajā lomā, vairāk kā piedeva. Taču, saskatoties, ko mans varonis dara, gulēt būs bailīgi,” intriģē Reiniks.

Jauno varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļoto personāžu atveidotājiem – Eviju Skulti, Karīnu Tatarinovu, Aneti Krasovsku, Elīnu Vāni, Veltu Straumi, Kārli Neimani, Ēriku Egliju, Andri Buli, Māri Bezmeru, Daini Gaideli.

Starp citu, it kā akcentējot to, ka seriālu „Viņas melo labāk” uz priekšu virza pārsteidzoši notikumi, pasākuma laikā klātesošos šokēja skaļš blīkšķis no blakus telpas. Izrādījās, pēkšņi bija sagāzusies restorāna bufete, līdzi paraujot šķīvjus, galda piederumus un pat kases aparātu. Viesmīļi ātri tika galā ar ķibeli, un jau pēc brīža bufete atguva iepriekšējo veidolu.

 

Kas notiks ceturtajā sezonā

Jolanta un Kristīne nesteidzas atgriezties no Austrālijas. Šis fakts izraisa pārsteigumu draudzeņu vidū un pamatīgi satriec Konrādu, kurš gaida mīļoto atpakaļ. Tikmēr Simonas, Margaritas un Martas dzīvēs notikumi mutuļot mutuļo – karstasinīgi mīlas piedzīvojumi, nodevības, jaunas tikšanās, intrigas… Simona nonāks mīlas krustugunīs un būs izvēles priekšā – kuru no puišiem izvēlēties? Margarita joprojām draudzējas ar neveiklo un sirsnīgo Robertu, taču kāds negadījums sagriezīs viņu dzīvi kājām gaisā, un Margaritai pavērsies iespēja jaunām attiecībām. Vai Margarita tām ļausies? Savukārt Marta cer nosargāt savu un Mārtiņa attiecību cietoksni, taču Baiba negrasās padoties un cīņā par mīļoto būs gatava izmantot smago artilēriju. Kura uzvarēs? Marija un Arvis arvien mīl viens otru, taču, protams, gadās nelieli pārpratumi arī viņu ikdienā. Māris ir viens, taču kā vienmēr atvērts attiecībām...

Jaunie varoņi piešķils asumiņu

Normunds Laizāns jeb Gatis Blūms ir oligarhs, viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem Latvijā. Kā zināms, kur nauda, tur vara. Gatis necieš nepakļaušanos, viņam patīk kontrolēt ne tikai savus uzņēmumus, bet arī bērnus – Reini un Dinu, tāpēc viņš ir spējīgs no mīloša tēva pārvērsties despotā. Gatis ir pieradis, ka ar naudu var panākt gandrīz visu, taču dzīve rādīs, ka pastāv lietas, kas ir svarīgākas par naudu.

 

Vai varat iedomāties vīrieti, kas savu mīļoto sievieti meklē, lūkojoties zvaigznēs? Oligarha dēls Reinis Blūms, kuru spēlē Gints Andžāns, izvēlējies oriģinālu dzīves ceļu – viņš ir astrologs. Atklāts, patiess un necieš melus. Zvaigznes Reinim atklāj lietas, par kurām citi pat nenojauš, un no viņa noslēpt gandrīz neko nav iespējams.

Gudra, skaista, talantīga – tā trīs vārdos varētu raksturot Dinu Blūmu, kuru spēlē Ieva Florence. Dinas kaislība ir fotografēšana un, kā jau mākslinieciskai dvēselei raksturīgi, svarīga brīvības sajūta, tāpēc nav brīnums, ka viņa bieži vien nonāk konfliktsituācijās ar tēvu, kam patīk visu kontrolēt.

Savukārt Agneses Zeltiņas atveidotā varone Liāna Strēle ir ne vien gudra, bet arī neprātīgi pievilcīga sieviete, kas, pateicoties gudrībai un apķērībai, prot nodrošināt sev skaistu un bezrūpīgu dzīvi. Pateicoties iedzimtajai inteliģencei, Liānai izdodas izvairīties no sāpīgiem emocionāliem pārdzīvojumiem, jo viņas dzīvē prāts valda pār jūtām.


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders