foto: Geoff Pugh/REX/ Vida Press
Karalienes Elizabetes bijušais pāžs tagad ir meiteņu mīlulis..., un nekautrējas nemaz
Arturs Čatto 2012. gadā kā Viņas majestātes Anglijas karalienes Elizabetes II pāžs.
Slavenības
2017. gada 31. jūlijs, 05:55

Karalienes Elizabetes bijušais pāžs tagad ir meiteņu mīlulis..., un nekautrējas nemaz

Kasjauns.lv

Princeses Margarētas mazdēls Artus Čatto reiz bija karalienes Elizabetes II pāžs. Prinču Viljama un Harija brālēns izaudzis par īstu siržu lauzēju, kurš ļoti patīk meitenēm.

#Chatnoleg

A post shared by Arthur Chatto (@arnchatto) on

18 gadus vecais Arturs Čatto ir karalienes māsas princeses Margarētas mazdēls un lēdijas Sāras Čatto dēls. Viņš šobrīd ir 23. rindā uz Lielbritānijas troni.

Anglijas karalienes Elizabetes II māsas mazdēls izaudzis par simpātisku jaunieti, kurš bauda meiteņu mīlestību un pats par to labprāt tīksminās. Līdzīgi kā miljoniem cilvēku visā pasaulē, arī Arturs aizraujas ar selfijiem. Viņš arī nekautrējas sociālajos tīklos atrādīt sevi puskailu, demonstrējot labi veidoto torsu un bicepsus.

foto: Geoffrey Robinson/REX/ Vida Press
Arturs ar brālēniem prinčiem Viljamu un Hariju 2008. gadā.

Karalienes radinieks un viņas bijušais pāžs spoguļa priekšā stāv tikai „Calvin Klein” bokseršortos un selfijam pozē ar ļoti nopietnu sejas izteiksmi. Pēc attēla publiskošanas vietnē „Instagram”, Arturs saņēmis virkni komplimentu no sajūsminātām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Vai princeses Margarētas mazdēla nākotne būs saistīta ar narcistisko sociālās saziņas vidi, to rādīs laiks. Šobrīd zināms, ka Arturs aizraujas ar sportu, to skaitā niršanu ziemā un kalnos kāpšanu.

Karalienes Elizabetes II pāžs Arturs Čato

Karalienes Elizabetes II bijušais pāžs Arturs Čato ir 26. rindā uz Lielbritānijas troni. Viņš ir karalienes māsas princeses Margarētas mazdēls.

gallery icon
12

Puisis savulaik apmeklējis Vestminsteras katedrāles kora skolu un šovasar absolvējis prestižo Ītonas koledžu, kur mācību maksa gadā sasniedz 33 270 sterliņu mārciņu.

Arī princis Harijs pirms dienesta armijā mācījās Ītonas koledžā.

Arturs pagaidām nedomā turpināt militāru karjeru. Viņš vēlas gūt izglītību Edinburgas universitātē, kur mācās viņa vecākais brālis Sems (21).

Atšķirībā no sava atlētiskā mazā brāļa, Sems aizraujas ar jogu un ir vegāns. Viņš sociālajos tīklos visbiežāk publisko iedvesmojošus citātus.

foto: Alan Davidson/SilverHub/REX/ Vida Press
Karalienes Elizabetes II māsas princese Margarētas meita lēdija Sāra Čatto ar vīru Danielu Čatto un dēliem Arturu un Semjuelu (Semu) 2017. gada aprīlī.