Daienas Rosas dēls apprecas bohēmiskā ceremonijā, kur viesiem kurpēs ierasties nebija obligāti
Dziedātājas Daienas Rosas dēla Rosa Arnes Naesa un viņa līgavas Kimberlijas Raienas kāzas.
Slavenības
2017. gada 15. jūnijs, 12:12

Daienas Rosas dēls apprecas bohēmiskā ceremonijā, kur viesiem kurpēs ierasties nebija obligāti

Kasjauns.lv

Dziedātājas Daienas Rosas dēls Ross Arne Naess visbeidzot padarījis oficiālas vienpadsmit gadus ilgušās attiecības ar Kimberliju Raienu.

Daienas Rosas 29 gadus vecajam dēlam Rosam Arnes Naesam un viņa sievai Kimberlijai kāzu dienā līdzās bija ģimene un abu tuvākie draugi. Pāris ir kopā vienpadsmit gadus un jau tuvākajā laikā gaida pasaulē nākam otro bērnu.

Pirms kāzu svinībām portāla „Page Six” rīcībā nonāca informācija, ka ballīte tiks ieturēta bohēmiskā stilā un kurpēs ierastiem viesiem nav obligāti. Kā arī tika norādīts, ka šajā kāzu nedēļas nogalē visi viesi „dzīvos teltīs”. Aplūkojot fotogrāfijas, ko pēc svinībām viesi publiskojuši savos „Instagram” blogos, jāsecina, ka šīs runas nav bijušas tālu no patiesības.

Laulību ceremonija norisinājās izgreznotā stallī un visas daiļā dzimuma pārstāves bija ģērbušās brīvi krītošās baltās kleitās un rotājušās ar ziedu vainadziņiem. Līgava kāzās bija tērpusies kleitā ar garajām piedurknēm un zeltītiem izšuvumiem. Tērps atsedza viņas plecus. Līgavainis izvēlējies retro stila cepuri un smokingu. Viesu vidū esošās mazās meitenītes bija ģērbtas kā pasaku princeses – zeltītos tilla svārciņos un zeltītiem vizuļiem rotātos topiņos.

Naess ir Daienas Rosas ceturtais bērns (no pieciem). Kāzu svinības apmeklēja visa plašā ģimene. Viņu vidū bija arī seriāla „Black-ish” aktrise Treisija Ellisa Rosa un „Hunger Games” aktieris un mūziķis Evans Ross. Naesa brāļasieva Ešlija Simpsone (viņa ir precējusies ar Evanu) bija viena no Kimberlijas līgavas māsām. Svinības apmeklēja arī Ešlijas vecākā māsa – savulaik populārā realitātes šovu zvaigzne Džesika Simpsone.

Baltā plandošā kleitā uz svinībām bija ieradusies arī līgavaiņa mamma, allaž elegantā dziedātāja Daiena Rosa. Izdevuma „Essence” rīcībā nonākusi informācija, ka viņa jaunajam pārim veltījusi arī sevis izpildītu serenādi.

Līgavaiņa jaunākais brālis Evans dziedāja, kad jaunais pāris izpildīja pirmo deju. „Es visu laiku centos valdīt asaras. Tas bija tik skaisti!” – sociālajos tīklos komentējusi viena no Kimberlijas draudzenēm.

We're married!!

A post shared by kimberly_ryan (@kimberly_ryan) on