foto: Supplied by WENN.com/Vida Press
Ērmīgi dejojošu puisi Keitija Perija trīs minūtēs padara par zvaigzni
Keitija Perija savā priekšnesumā uzaicinājusi piedalīties ērmīgi dejojošu puisi ar mugursomu.
Slavenības
2017. gada 6. jūnijs, 12:02

Ērmīgi dejojošu puisi Keitija Perija trīs minūtēs padara par zvaigzni

Kasjauns.lv

Katram dzīvē esot 15 minūtes slavas. Negaidīti tās pienākušas arī kādam tīņu vecuma puisim ar mugursomu. Viņš neizceļas ar kādu īpašu talantu. Ne viņš glezno, ne dzied. Pateicoties ērmīgām deju kustībām, viņu ievērojusi popzvaigzne Keitija Perija un uzaicinājusi uzstāties kopā ar viņu TV šovā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amerika Savienotajās Valstīs plašu popularitāti izpelnījies šovs „Saturday Night Live”. 42. sezonas noslēgumā par nepārspētu vakara zvaigzni kļuva ērmīgi dejojošais puisis ar mugursomu, ko dziedātāja Keitija Perija bija uzaicinājusi uzstāties līdz ar viņu sava jaunākā hita „Swish Swish” priekšnesumā. Uz skatuves bija  vērojams Perijai raksturīgs grandiozs šovs ar daudziem dejotājiem un krāšņiem tērpiem, taču tieši šis it kā neiederīgais puisis izpelnījās vislielāko uzmanību un interesi par savu personu.

Keitijas Perijas uzstāšanās šovā „Saturday Night Live”

Par nepārspētu vakara zvaigzni kļuva ērmīgi dejojošais puisis ar mugursomu, ko dziedātāja Keitija Perija bija uzaicinājusi uzstāties līdz ar viņu ...

gallery icon
5

Noskaidrots, ka puisi sauc Rasels Hornings, viņam ir 15 gadu un viņš ir no Lorensvillas Džordžijas štatā. Vietnē „Instagram” puisis atrodams pēc vārda „I Got Barzz”. Sociālajos tīklos viņš sevi raksturo ar vārdiem: „Es neprotu dejot”.

Pirms uzstāšanās „Saturday Night Live” Keitija savā „Instagram” blogā ievietojusi video, kurā viņa cenšas atdarināt zēna ar mugursomu kustības un pamatīgi izgāžas. Puisis, kurš savas deju kustības veic ar akmens seju, šoreiz nespēja slēpt smaidu par to, ka Keitija „izgāzās” viņa deju kustību kopēšanā. „Centos izskatīties forši, briesmīgi izgāzos,” video fragmentu komentējusi pati Keitija Perija.

trying to look cool, failing miserably 👌🏼@i_got_barzz

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Jāatzīst gan, ka puisim ar mugursomu – Raselam Horningam – šī nebija pirmā slavas piecminūte. 2016. gada nogalē popzvaigzne Rianna savā „Instagram” blogā publiskoja Horninga ērmīgās dejošanas video, norādot, ka viņa šādi priecājoties par astoņām „Grammy” nominācijām.

When I found out about my 8 nods!!! Shout out to the Academy #GRAMMY2017 @i_got_barzz

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Kopš tā laika puisim izveidojies liels sekotāju loks. Viņš pats teic, ka šīs kustības iestudē, lai izskatītos jautri, viņš nepretendē uz to, lai kāds tās uztvertu par nopietnu dejošanu.

Frāze par to, ka ikvienam no mums ir savas 15 minūtes slavas, radies no mākslinieka Endija Vorhola reiz izteiktas atziņas. Amerikāņu mākslinieks un kinorežisors ar to savulaik vēlējies pateikt, ka nākotnē ikvienam būs iespēja kļūt slavenam, taču šī slava būs īslaicīga.

Puiša ar mugursomu deju video:

New track from @bob MiddleMan 🔥🔥🔥 check it out

A post shared by Backpack Kid (@i_got_barzz) on

@icytrill__ @saucy_.knight 🔥🔥🔥😂 this man fell

A post shared by Backpack Kid (@i_got_barzz) on

Summer Banger @Daze954🚨🚨🚨🔥Daze - Swerve (Prod By Kid Ocean) on SoundCloud

A post shared by Backpack Kid (@i_got_barzz) on

@weblazian @georgiaswarmlax who comin???

A post shared by Backpack Kid (@i_got_barzz) on

@atl.dando 🔥🔥🔥 song: "the man" NAV

A post shared by Backpack Kid (@i_got_barzz) on

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās