foto: Publicitātes foto
„X Faktoram” piesakās gan Laura Raila, gan Jubalta meita
Uz dalību „X Faktorā” cierē ne tikai līdz šim plašākai sabiedrībai nezināmi ļaudis, bet arī, piemēram, Laura Raila, kas veiksmi centusies atrast jau citos dziedāšanas šovos.
Slavenības
2017. gada 11. maijs, 15:02

„X Faktoram” piesakās gan Laura Raila, gan Jubalta meita

Kasjauns.lv

Jelgavā Zemgales Olimpiskais centrs 10. maijā pulcēja milzīgu skaitu jauno dziedošo talantu no visas Latvijas uz "X Faktora" dalībnieku atlases trešo dienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„X Faktora” atlase Jelgavā 2017. gada 10. maijā

„X Faktora” atlase Jelgavā 2017. gada 10. maijā.

gallery icon
56

Lai gan Valmierā un Liepājā bija pieklājīgs skaits dalībnieku, Jelgava sita pušu visus rekordus, cilvēku rindai izklīstot tikai vēlā vakara stundā. Pretendentus vērtēja topošais šova vadītājs, Latvijā pazīstamais dziedātājs un producents Markus Riva, "X Faktora" producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre, kā arī TV šovu muzikālā producente un pianiste Maija Sējāne.

Jaunieši savu talantu atrādīt Jelgavā bija ieradušies no tuvākām un tālākām pilsētām – Tukuma, Bauskas, Dobeles, Rīgas u.c. Starp viņiem bija daudzu arodu pārstāvji, kas savu sapni – dziedāšanu un mūziku, atstājuši otrajā plānā. Piemēram, jelgavniece Santa ir gan viesnīcu inspektore, gan arī jogas trenere, bet rīdziniece Paula, kura bija viena no diviem dalībniekiem, kas uzstājās ar repu, ir plaša profila speciāliste – viņa glezno, tulko, ierunā reklāmas u.c. Tāpat atlasē piedalījās arī grupas "Prāta vētra" ģitārista Jāņa Jubalta meita Helēna Paula Jubalte, kura ir ne vien fantastiska vokāla īpašniece, bet arī modele.

Jāpiemin, ka bija ne tikai tādi, par kuriem iepriekš nekas nav dzirdēts, bet arī jau sevi iepriekš TV ekrānos atrādījuši mākslinieki. Žūrijas priekšā stājās arī divi šī gada "Eirovīzijas" nacionālās atlases pārstāji – Anna Zankovska un Edgars Kreilis, kā arī citu TV šovu pārstāvji, piemēram, Laura Raila, kas bijusi tādos šovos kā "Okartes skatuve", "Koru kari", "Dziedošās ģimenes" u.c.

"Atlase Jelgavā bija ļoti kolorīts pasākums! Dalībnieku varēšanas dinamika bija ļoti plaša. Redzējām gan ļoti kautrīgus, gan ļoti pašpārliecinātus dziedātājus. Tādus, kas pirmo reizi tur rokā mikrofonu un tādus, kas dzied jau no 2 gadu vecuma. Diena, protams, ļoti nogurdinoša, jo atlase ilga gandrīz 8 stundas, bet prieks ir liels, jo dzirdējām daudz labu, pārliecinošu dziedātāju," savu redzēto komentē viena no žūrijas loceklēm Maija Sējāne.
 

Valmierā dziedāšanas šova „X Faktors” atlasē uzklausa talantus no Vidzemes

Valmierā dziedāšanas šova „X Faktors” atlasē uzklausa talantus no Vidzemes.

gallery icon
52

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās