foto: Edijs Pālens/LETA
Latvijas "X faktoru" vadīs Markus Riva
Dziedātājs Markus Riva.
Slavenības
2017. gada 8. maijs, 10:20

Latvijas "X faktoru" vadīs Markus Riva

LETA

Latvijā veidoto pasaulē pazīstamo šovu "X faktors" vadīs latviešu mūziķis un producents Markus Riva, informēja "MTG TV Latvia" pārstāve Laima Kristapsone.

Riva vadīs gan "X faktora" dalībnieku atlases, gan pašu šovu, kurš būs vērojams televīzijas ekrānos.

Mūziķis darbu sāks jau šodien, piedaloties pirmajā "X faktors" dalībnieku atlasē Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39, kuras sākums būs plkst.15.

Markus Riva un viņa apģērbu līnija "LUCKY 1"

Mūziķis Markus Riva radījis savu T kreklu un cepuru sēriju ar nosaukumu “LUCKY 1”, par pamatu izmantojot tetovējumu, kas rotā ...

gallery icon
10

Markus Riva

Markus Riva piedalās muzikālajā konkursā „Supernova 2015”.

gallery icon
10

Nākamās atlases kārtas paredzētas 9.maijā Valmierā, Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10, 10.maijā Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, Kronvalda ielā 24, 11.maijā Rēzeknē, Rēzeknes novada pašvaldībā, Atbrīvošanas alejā 95a un 12.maijā Daugavpilī, viesnīcā "Park Hotel Latgola", Ģimnāzijas ielā 46. Katras atlases paredzētais sākums ir plkst.15.

Reģionālās mūzikas šova "X faktors" atlases noslēgsies 13.maijā Rīgā, Spīķeru koncertzālē, Maskavas ielā 4 k-1. Atlases sākums paredzēts plkst.12.

Kā ziņots, aprīļa sākumā tika izsludināta pieteikšanās mūzikas šova "X Faktors" atlasei, kurai varēja pieteikties līdz šā gada 7.maijam, aizpildot pieteikuma anketu šova interneta vietnē "xfaktors.lv".

Reģionālajās atlasēs "X Faktors" pretendentiem būs jāizpilda dziesma pēc savas izvēles, kā arī jābūt gataviem nodziedāt kādu dziesmu pēc žūrijas lūguma un atbildēt uz jautājumiem par savu pieredzi un muzikālajām iecerēm. Varēs dziedāt pie līdzi paņemtas fonogrammas vai bez pavadījuma. Talantus uzklausīs un vērtēs šova producentu un mūzikas redaktoru komanda ar pieredzi mūzikas un šovbiznesa jomā.

Gadījumā, ja kāds dziedātājs nebūs paguvis noteiktajā laikā reģistrēties šova atlasei, ikviens, kas būs ieradies uz atlasi, varēs demonstrēt savas vokālās prasmes šova žūrijai

Par atlases rezultātiem katrs dalībnieks tiks informēts individuāli. Labākie no reģionālajām atlasēm vasaras izskaņā tiksies atlases finālā Rīgā.

Kā ziņots, rudenī televīzijas kanāls TV3 skatītājiem piedāvās Latvijā veidotu pasaulē pazīstamo mūzikas šovu "X Faktors", kurā Latvijas muzikālajiem talantiem būs iespēja izcīnīt savu iespēju nokļūt slavas zenītā un attīstīt sevi profesionāli.

"X faktors" ir pasaules mērogā pazīstams televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošos mūzikas talantus. Skatītājiem tā ir iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem - attīstīt sevi pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā, iegūt klausītāju atzinību un, iespējams, atspērienu veiksmīgai mūziķa karjerai. Starp spožākajiem "X Faktora" veiksmes stāstiem, kuri ieguvuši pasaules slavu pēc dalības šovā, var minēt tādus vārdus kā "One Direction", britu dziedātāju Džeimsu Arturu un viņa tautieti, dziedātāju Leonu Luisu.