foto: Splashnews/ Vida Press
Trīs mēnešus pēc sievas nāves „Radiohead” līderim jau cita mīļotā
„Radiohead” mūziķis Toms Jorks Maiami pludmalē ar itāliešu aktrisi Dajanu Ronsioni.
Slavenības
2017. gada 29. marts, 17:42

Trīs mēnešus pēc sievas nāves „Radiohead” līderim jau cita mīļotā

Kasjauns.lv

Grupas „Radiohead” mūziķis Toms Jorks (48) redzēts Maiami pludmalē kopā ar gados jaunu mīļoto. 16 gadus par sevi jaunākā mīlestība rokera dzīvē manīta vien nieka trīs mēnešus pēc sievas nāves.

Britu mūziķis Toms Jorks 23 gadus bija kopā ar mākslinieci un Oksfordas universitātes lektori doktori Reičelu Ouvenu. Pirms trim mēnešiem Ouvena devās aizsaulē, zaudējot cīņā ar grūto slimību – vēzi. Viņai bija vien 48 gadi.

Jorka dzīvē ienākusi jauna mīlestība. 48 gadus vecais mūziķis atpazīts Maiami pludmalē atpūšamies kopā ar 32 gadus veco itāliešu aktrisi Dajanu Ronsioni.

Grupas „Radiohead” mūziķis pludmalē ieradās šortos un tumši pelēkā t-kreklā, bet viņa jaunā draudzene atpūtai izvēlējusies miniatūrus džinsa šortiņus un melnu topiņu, kas atsedz vēderu.

Jorku un Ronsioni jūtas vieno jau vairāku mēnešu garumā. Viņa ir pirmā, ar kuru mūziķis uzsācis romantiskas attiecības pēc šķiršanās no savas ilglaicīgās partneres Reičelas Ouvenas, ar kuru bija kopā nodzīvojis 23 gadus.

Toms Jorks un Reičela Ouvena iepazinās Ekseteras universitātes gados. Pārim ir divi kopīgi bērni – 2011. gadā dzimušais dēls Noa un 2004. gadā dzimusī meita Agnese. Žurnāla „Times” rīcībā ir informācija, ka pāris slepus salaulājies vien 2003. gadā. 2015. gada augustā Jorks un Ouvena paziņoja, ka „pēc 23 ārkārtīgi radošiem un laimīgiem gadiem” nolēmuši draudzīgi šķirties. Aizvadītā gada 18. decembrī Ouvena nomira no vēža.

Jorka jaunā draudzene Dajana Ronsione bijusi tā, kas pēc Ouvenas nāves mierinājusi mūziķi un viņa bēdu māktos bērnus.

„Radiohead” mūziķis Toms Jorks ar jauno mīlestību

Grupas „Radiohead” mūziķis Toms Jorks Maiami pludmalē ar 16 gadus par sevi jaunāko itāliešu aktrisi Dajanu Ronsioni. Pāris redzēts Maiami ...

gallery icon