Čmok! Slavenību skūpstu TOP 10!
Slavenības
2009. gada 12. jūlijs, 15:50

Čmok! Slavenību skūpstu TOP 10!

Jauns.lv

Jūlijā kļūst karsts un vēl karstāks... Tieši tādēļ Kas Jauns piedāvā kvēlākos skūpstus un sulīgākās bučas latviešu slavenību dzīvē –un – TOP 10!

Gavrilovs bučo balerīnu Jansoni

2007.gada februāris

Pēc parodiju baleta Pusdārgakmeņi pirmizrādes Latvijas Nacionālajā operā vētrainu atkalsatikšanos piedzīvoja Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs un baletdejotāja Viktorija Jansone. Gavrilova un baletdejotājas sirsnīgajai draudzībai ir ilgu gadu vēsture jau kopš tiem laikiem, kad Gavrilovs kā AS Aldaris prezidents aizsāka mecenātisma tradīcijas Latvijas kultūras jomā, atbalstot Latvijas Nacionālo operu (LNO). „Viktorija ir simpātiska, atraktīva, viņai vienmēr par visu ir savs viedoklis – mēs patīkam viens otram,” tovakar bezgala priecīgs par atkalsatikšanos bija Gavrilovs.

Džilindžera un Gruzdova skūpsts

2006.gada februāris

Pēc režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudējuma Izvirtulis pirmizrādes režisors Mihails Gruzdovs sveica režisoru ar sulīgu skūpstu. Skūpsts bija ilgs, sirsnīgs, daudziem klātesošajiem pavisam negaidīts un gaužām filozofisks – gluži kā iestudētā luga! Izvirtulis māca, ka spēja izvēlēties varot piemist tikai cilvēkam ar brīvu gribu. Gluži kā stāstā par ēzeli, kurš mira bada nāvē, jo nespēja izvēlēties starp graudu sili un ūdens spaini. Režisori Mihails Gruzdovs un Dž.Dž.Džilindžers tovakar demonstrēja, ka viņi no aizspriedumiem ir pavisam  brīvi!

Rēzija un Skrastiņš atkal skūpstās?

2008.gada septembris

Lai arī jau sen aktrise Rēzija Kalniņa un aktieris Artūrs Skrastiņš vairs nav pāris, 2008.gada vasarā viņu lūpas atkal saskārās intīmā skūpstā. Kas atgadījies? Vai no jauna uzbangojušas romantiskas jūtas? Kas to lai zina, taču skūpsta iemesls šoreiz bija profesionāls. Kinopilsētiņas Cinevilla lauku sētā režisors Jānis Streičs turpinēja uzņemt filmu „Rūdolfa mantojums”, un filmas varoņiem – kalponei Emīlijai un Rūdupu kalpam Kārlim – scenārijā bija paredzēta mīlīga čubināšanās, kas arī bija jāiemūžina kinolentē. Pēc pāris režisora Streiča norādījumiem, kā tas pareizi darāms, varoņu atveidotāji Rēzija un Skrastiņš saskūpstījās.

Eksprezidentes buča mīļajai vedeklai

2009.gada februāris

Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir lieliskās attiecībās ar savu vedeklu – dēla Kārļa Freiberga sievu mākslinieci Lindu Freibergu. To apliecina eksprezidentes un viņas vedeklas apskāviens un mīļa buča Lindas 32. dzimšanas dienā, kas vienlaicīgi bija jubilāres personālizstādes „Ir labi” atklāšana.

 

Dārziņam veicas ne tikai uz ledus

2007. – 2008.gadumija

Latvijas jaunie hokejisti bija nolēmuši sagaidīt Jauno gadu kopā „Arēnā Rīga”, un ar viņiem kopā ballējās arī sportistu otrās pusītes. Hokejists Lauris Dārziņš ar draudzeni Leldi Bērziņu nu ir laimīgi apprecējies, tādēļ vēl jo vairāk viņiem abiem – rūgts!

Rūtas un Ellas draudzeņu skūpsts

2006.gada decembris

Reizēm kaislīgi bučojas arī meitenes. Tā savstarpējus apsveikumus viena otrai sniedz dziedātājas Rūta Reinika un Elīna Fūrmane jeb DJ Ella.

Skrastiņu ģimenes idille

2009.gada jūnijs

NHL hokejists Kārlis Skrastiņš un viņa sieva Zane Skrastiņa atgriezušies no Floridas un šo vasaru nolēmuši pavadīt dzimtenē ģimenes lokā. Nesen abi pabijuši ceļojumā Itālijā, bet nu nolēmuši apceļot dzimto Latviju. Kas Jauns Skrastiņu ģimenisko idilli fiksēja Vecrīgas kluba „Mad House” gada jubilejas svinībās, kur pāris lustējās līdz pat vēlai naktij.

Skrastiņa un Ķuzules kāzu skūpsts

2008.gada decembris

Ziemassvētku priekšvakarā pērn Krimuldas baznīcā viens otram jāvārdu teica aktieri Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule. Kamēr kāzu viesi kārtojās kopīgam foto, jaunais pāris izmanto mirkli, lai viens otru tā pa īstam sabučotu. Komentāri lieki – jaunajam pārim rūgts!

Kargina dēls skūpsta līgavu

2008.gada augusts

Kad pērn 7.augustā Jūrmalā precējās bijušā „Parex bankas” vadītāja Valērija Kargina un viņa bijušās sievas Tatjanas Karginas vecākais dēls Rems Kargins un viņa līgava Aleksandra Kaņepa, sabiedrība bija pārsteigta par tik pieticīgām miljonāru ģimenes kāzām. Tikmēr jaunā pāra acīs rakstīts – ne jau nauda dara laimīgu, bet mīlestība!

Reinika mēle Kurusovas mutē?

2007.gada jūlijs

Ikgadējā festivālā „Baltic Beach Party” ballītes karstumā dziedātājs Lauris Reiniks satvēra savu labu drudzeni profesionālo dejotāju Aleksandru Kurusovu un kaislīgi noskūpstīja. Kā vēlāk noskaidrojās, Kas Jauns bija liecinieki Reinika un Sašas pirmajam un, iespējams, vienīgajam īstajam skūpstam, jo abus vieno tikai draudzīgas attiecības. Aleksandra toreiz bija pamatīgi pārsteigta par Reinika rīcību, tomēr pliķi puisim necirta – reizēm jau var arī padauzīties!

Sintija Lase/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva