Slavenības
2009. gada 4. augusts, 14:55

Biedriņa nakts karstāko buču TOP 3

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar trakulīgu ballīti Vecrīgā, kādreizējā kluba „Dolls” vietā tika atklāts jauns naktsklubs „Traffic”. Meiteņu uzmanības centrā tovakar bija bagātākais latviešu basketbolists Andris Biedriņš.

Sveikt jaunā kluba „Traffic” īpašnieku miljonāru Mārtiņu Lauvu (30) ieradās daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp arī vairāki Latvijas basketbola izlases spēlētāji. Basketbolisti nosvinēt kluba atklāšanu ieradās taisnā ceļā no Liepājas, kur norisinājās treniņnometne septembrī gaidāmajam startam Eiropas čempionātā. Viņu vidū bija ne tikai izlases spēlētāji Andris Biedriņš, Kristaps Janičenoks un Dairis Bertāns, bet arī izlases menedžeris Edgars Buļs. Andris Biedriņš, kurš aizvien bauda brīva vīrieša priekšrocības, vakaru lielākoties aizvadīja brāļa Ulda un basketbolista Kaspara Raiskuma kompānijā, taču nevairījās arī no daiļā dzimuma uzmanības apliecinājumiem. Interesanti, bet viskvēlākās simpātijas Andris izrādīja tieši savu labāko draugu Kaspara Raiskuma un Edgara jurkēviča otrajām pusītēm.

Kasjauns.lv piedāvā NBA kluba Goldensteitas „Warriors” zvaigznes tā vakara karstāko buču TOP 3!

Biedriņa skūpstu TOP 3

1. Ierodoties klubā „Traffic”, Andris Biedriņš, sniedzot kvēlu skūpstu, sasveicinājās ar sava labākā drauga basketbolista Kaspara Raiskuma mīļoto meiteni Sanitu Ozoliņu.

2. Drauga Edgara Jurkēviča otro pusīti Viktoriju Biedriņš, pievēris acis, sirsnīgi nobučoja uz vaiga.

3. Nesagaidījis draugu protestus, ap pusnakti Andris Biedriņš vēlreiz sniedza karstu buču Kaspara Raiskuma mīļotajai.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš