Madonna Tallinā. Kā koncertu skatījās mūsu slavenības.
2009. gada 5. augusts, 11:02

Madonna Tallinā. Kā koncertu skatījās mūsu slavenības.

Jauns.lv

Spītējot krīzei, uz Madonnas koncertu Tallinā devās arī vairāki tūkstoši latviešu, izveidojot pamatīgus sastrēgumus Tallinas apkārtnē pirms un pēc dīvas šova. Madonna? Uz skatuves joprojām lieliska, šovs – iespaidīgs un krāšņs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

­

Dombrovskis: „Sveiks, Andruss, es esmu Tallinā...”

Latvijas premjerministrs Valdis Dombrovskis un viņa dzīvesbiedre pirms popmūzikas zvaigznes Madonnas koncerta Tallinā Igaunijas valdības rezidencē tikās ar savu igauņu kolēģi Andrusu Ansipu, ziņo "Postimees Online".

"Viņš piezvanīja, ka ar sievu esot Patkuli skatu laukumiņā," pastāstīja Ansips, kurš, saņemot Latvijas premjera zvanu, izgājis ārā, lai savu kolēģi pirms koncerta uzaicinātu uz kafijas tasi, ziņo LETA.

Savukārt valdības padomniece mediju jautājumos Līna Lepika atzina, ka šāds kaimiņvalsts premjerministra tālruņa zvans Ansipam esot bijis pārsteigums, jo līdz šim neviens valdības vadītājs par savu ierašanos neesot paziņojis šādā veidā.

Pavērojiet fotogalerijas piekto attēlu. Tajā tieši redzams, ka Valdis Dombrovskis ļoti apņēmīgi kādu mēģina sazvanīt. Iespējams, tas ir Andruss Ansips. Kā stāsta aculiecinieki, pēc tam mūsu premjers esot izgājis un kādu laiku vairs nebija manāms... 

Neskatoties uz apstākli, ka Dombrovskis atradās atvaļinājumā, abi premjerministri pārrunājuši arī darba jautājumus. Galvenā uzmanība viņu sarunā pievērsta abu valstu ekonomiskajai situācijai. Dombrovskis un Ansips apsprieduši arī oglekļa dioksīda izmešu kvotu tirdzniecību.

Uz Tallinas šosejas fotoradars fiksē ap 200 braukšanas ātruma pārsniegšanas gadījumus

Vakar uz Tallinas šosejas izvietotais fotoradars fiksējis 190 braukšanas ātruma pārsniegšanas gadījumus, bet vēl 19 šoferi "pieķerti" braucam par ātru ar rokas radaru, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš.

Šie skaitļi ir tikai par pārkāpumiem, braucot virzienā uz Tallinu jeb uz Madonnas koncertu. Informācija par pārkāpumiem, Latvijas faniem atgriežoties no Igaunijas, vēl nav apkopota.

Vakar uz šīs šosejas aizturēts viens autovadītājs bez tiesībām un fiksēti vēl septiņi citi maznozīmīgāki ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi.

Policija ir nedaudz pārsteigta par tik lielu pārkāpumu skaitu, jo iepriekš pat tika brīdināts, ka uz Tallinas šosejas saistībā ar iespējamo automašīnu intensitātes pieaugumu ceļu policisti patrulēs vairāk. Tāpat tika informēts, ka būs izvietots fotoradars.

LETA /kasjauns.lv

­