Kailfoto un skandalozas intervijas. Kā Lady Gaga izmisīgi cenšas noturēties topā
Slavenības
2009. gada 3. septembris, 14:00

Kailfoto un skandalozas intervijas. Kā Lady Gaga izmisīgi cenšas noturēties topā

Jauns.lv

Pirms nepilna mēneša visi aktīvi diskutēja par to, kas īsti ir dziedātājas Lady Gaga biksītēs. Viņa pozēja kaila žurnālam OUT, lepojās ar ložu necauršaujamām klavierēm un vēlmi gultā ievilināt visus „Take That” puišus.

Nu klajā nācis vēl viens žurnāls, kuram dziedātāja pozējusi kaila. Šķiet, skandalozā popmūziķe gatava darīt visu, lai viņas slava nenorietētu!

Vīriešu erotiskajam žurnālam „Playboy” Lady Gaga pavasarī atteicās pozēt, pamatojot to ar domu, ka šāda kailfoto sērija nepalīdzēs sekmēt viņas dziedātājas karjeru. „Ja es būtu modele, šis piedāvājums iepriecētu, taču man vissvarīgākā ir mūzika,” norādīja soliste. Tomēr jūnijā Lady Gaga pozēja visnotaļ atklātai vāka bildei mūzikas žurnālam „Rolling Stone”. Viņas augumu sedza vien caurspīdīga burbuļu korsete. Burbuļi uz tērpa gan bija izvietoti tā, lai piesegtu dīvas intīmās vietas un cauri nekas nebūtu redzams.

Augustā viņa pozēja pavisam kaila žurnāla OUT septembra izdevumam. Šajā fotosesijā Lady Gaga pilnībā attaisnojusi savu skandalozo slavu, jo vienā no fotogrāfijām plika pozē kopā ar skeletu, bet citā kaila iejūtas vampīriskās noskaņās a’la kapos.

Pavisam nesen Lady Gaga jau atkal pozējusi kaila! Šoreiz žurnāla „V” slavenajam modes fotogrāfam Mario Testino. Intīmās vietas dziedātāja piesegusi ar roku vai milzīgas rozā parūkas cirtām un komiskiem kušķīšiem.

Amerikāņu dziedātāja Torija Eimosa (46) ir pārliecināta, ka Lady Gaga popularitāte nebūs ilglaicīga. Ja divdesmit trīs gadus vecā popdziedātāja šādā stilā turpinās, faniem drīz vien apnikšot viņas pikantie izgājieni, kas nereti lavierē uz bezgaumības robežas. Hitiņa „The Cornflake Girl” izpildītāja Torija Eimosa uzskata, ka Lady Gaga pēc divdesmit gadiem vairs nespēs pulcēt zālēs publiku uz koncertiem, kā to aizvien var tādi leģendārie rokeri kā Nīls Jangs un Brūss Springstīns. „Es viņu salīdzinātu ar meteorītu debesīs,” teic Eimosa. „Tie ir spilgti, bet mirdz vien neilgu laiku. Tas jau nav nekas slikts! Lady Gaga patīk izklaidēt publiku. Šobrīd puse pasaules jūtas nomākta globālās ekonomiskās krīzes dēļ un viņiem ir nepieciešams kas izklaidējošs. Tā, ka dziedātājas taimings ir nevainojams. Vai viņa arī pēc divdesmit gadiem uzstāsies Glāstonberijas festivālā – tas jau ir cits jautājums.”

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press, OUT Magazine / www.out.com, V Magazine / vmagazine.com, Rolling Stone / www.rollingstone.com