Ups... Zvaigznes izvēlas vienādas kleitas
Slavenības
2010. gada 19. februāris, 06:01

Ups... Zvaigznes izvēlas vienādas kleitas

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone (28) ir slavena ar izteikumu, ka katru apģērbu uzvelk tikai vienu reizi. Tomēr nereti tai gadījies iznākt sabiedrībā tādā pašā kleitiņā, kāda atrodama arī kādas citas zvaigznes garderobē.

Parisa Hiltone un Reičela Bilsone (28)

Vienu un to pašu kleitiņu var uzvilkt gan uz saviesīgu vakaru, gan ikdienišķu pastaigu ar suni. Parisa Hiltone bija pirmā, kas izvēlējās zīmola Bilingual tērpu, lai apmeklētu tajā realitātes šova Rex pirmizrādes vakaru. Viņa apģērbu papildinājusi ar zilu matu lentu un kaklarotu.

Divus mēnešus vēlāk aktrise Reičela Bilsone izsecinājusi, ka šī kleitiņa būs laikā pastaigai ar sunīti Losandželsoas ielās. Aktrise tērpam pieskaņojusi visparastākās iešļūcenes, Chanel somiņu un Ray Ban saulesbrilles.

Parisa Hiltone un Lo Bosvorta (23)

Parisai Hiltonei un realitātes šova The Hills zvaigznei Lo Bosvortai ir vēl kas kopīgs, izņemot romantiskās attiecības ar beisbolistu Dagu Reindardu (Lo bija Daga draudzene pirms viņa dzīvē ienāca Parisa!). Tā ir zīmola Topshop puķainā kleitiņa. Lo tajā apmeklēja saviesīgu vakaru aizvadītā gada jūlijā, saskaņojot ar pelēkām Dolce & Gabbana kurpītēm un clutch somiņu no Chanel.

Losandželosā silti ir arī novembrī. Gandrīz pusgadu pēc Lo iznāciena identisku kleitiņu šopinga tūrei bija izvēlējusies arī sabiedrības dāma Hiltone. Ka ārā tomēr ir rudens, liecina vien necaurspīdīgi melnās, biezās melnās zeķubikses. Bagātniece tērpu papildinājusi ar citiem violetas krāsas aksesuāriem: saulesbriļļu ietvaru, aproci, auskariem, jostu, clutch somiņu un kurpītēm no pašas dizainētās kolekcijas.

Parisa Hiltone un Dafne Zuniga (47)

Aizvadītā gada martā Parisa Ņujorkā prezentēja savu saulesbriļļu kolekciju. Uz pasākumu bagātniece bija ieradusies Nicole Miller kleitiņā, Christian Louboutin zābaciņos un 100den biezuma melnās zeķubiksēs.

ASV seriālu zvaigzne Dafne Zuniga šādu pat kleitiņu izraudzījās piecus mēnešus vēlāk, kad apmeklēja pasākumu, kas rīkots par godu seriāla Melrouzpleisa jauno sēriju prezentācijas ballītei. Arī viņa pati tajā filmējusies. Dafne kleitai pieskaņojusi melnas sandales ar ķēdīti un Marc Jacobs somiņu.

Parisa Hiltone un Mila Jovoviča (34)

Viņas ir tik dažādas, taču abas par piemērotu atzinušas sudraboto Roberto Kavalli kleitiņu 30. gadus stilā. Aktrise Milla Jovoviča bija pirmā, kas pasākumam izvēlējās šo tērpu no dizainera jaunās 2010. gada kolekcijas. Viņa tajā apmeklēja Kavalli ballīti Milānas modes nedēļas laikā 2009. gada martā. Aktrise savu tēlu papildināja ar īsu ādas žaketīti un melniem apaviem.

Parisa Hiltone šādu pat kleitiņu izvēlējās četrus mēnešus vēlāk, kad apmeklēja pati savas dokumentālās filmas Paris, Not France pirmizrādi. Viņa bija mirdzoša no galvas līdz kājām. Spožo kleitiņu viņa papildinājusi ar spīguļojošām Le Silla kurpītēm, spožu Christian Louboutin clutch somiņu, mirdzošu briljantu aproci un auskariem.

Gundega Oliņa, Marina Golubeva, Foto: Bulls Press