1dienas
19stundas
37minūtes
03sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Binnija aizceļo uz Indiju
Slavenības

Binnija aizceļo uz Indiju

Jauns.lv

Skandalozā teātra režisora Dž. Dž. Džilindžera bijusī dzīvesbiedre, skaistuma salona BBbinnija īpašniece Binnija Ārberga dosies ceļojumā uz Indiju.

Binnija aizceļo uz Indiju...

Binnija ikvienā ceļojumā izmanto izdevību sastapt dzīvniekus. Otrdien viņa dosies piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz Indiju.
Binnija ikvienā ceļojumā izmanto izdevību sastapt dzīvniekus. Otrdien viņa dosies piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz Indiju.

Binnija jau iepriekš bijusi dažādos eksotiskos brīvdienu ceļojumos – uz Kipru, Ēģipti, Tunisju, Spāniju un citur, taču šī būs pirmā īstenā „ekspedīcija”, kurā viņa dosies. Pagaidām viņa nemaz nenojauš, kas viņu sagaida Indijā, skaistuma salona vadītāja zina vien to, ka lidos uz Deli, bet pēc tam apceļos dažādas Indijas vietas ik nakti pārlaižot citā viesnīcā.

Avantūriste var justies droši, jo viņu ceļojumā pavada divi vīrieši – režisors Igors Linga un operators Andris Kimonts. Binnijas ceļojums tiks iemūžināts video, lai vēlāk pastāstītu un parādītu viņas piedzīvojumus TV 3 skatītājiem jauna projekta Ceļo ar zvaigzni ietvaros.

Ceļojums varētu izvērsties ļoti interesanti, jo Binnija ir pazīstama kā sociāli aktīva būtne. Pirms gada viņa vāca parakstus pret Kanādā notiekošo Grenlandes roņu mazuļu slaktēšanu, bet ceļojuma laikā Ņujorkā reiz izglābusi kaķu sakostu vāveri – viņa nekad nav vienaldzīga pret nelāgam liktenim nolemtiem dzīvnieciņiem un vienmēr cenšas tiem palīdzēt.

Indijā gan nekādi glābšanas pasākumi nav paredzēti, vismaz par tiem šobrīd nekas nav zināms. Lai sagatavotos ceļojumam, Binnija noskatījusies filmu Graustu miljonārs un rūpīgi izmeklējusi ceļojumam vajadzīgās mantas. Viņa ir nedaudz nobijusies no tur sastopamajiem insektiem, jo laika trūkuma dēļ nav saņēmusi ieteicamās potes. Taču tur valdošā netīrība viņu nebaida. Noteikti lieti noderēs draugu padoms uzmanīties ar dzeramo ūdeni un neēst gaļu, turklāt somā rūpīgi iepakoti medikamenti – katram gadījumam.