Kas jauns pasaules seksīgāko sieviešu dzīvē?
Slavenības
2010. gada 14. jūlijs, 06:30

Kas jauns pasaules seksīgāko sieviešu dzīvē?

Jauns.lv

Pērn par seksīgāko pasaulē atzina aktrisi Meganu Foksu, šogad šis tituls ticis britu dziedātājai Šerilai Koulai. Vīrieši aizvien jūsmo par aktrises Kellijas Brūkas augumu, Kamerona Diaza šokē ar atklātām sarunām par seksu, bet Kristinai Agilerai pārmet dziedātājas Lady Gaga stila kopēšanu.

Pērn ārzemēs par seksīgāko sievieti pasaulē atzina 24 gadus veco filmas Transformeri aktrisi Meganu Foksu. Šogad šis tituls ticis šarmantajai britu meiteņu grupas Girls Aloud solistei un talantu šova The X Factor žūrijas pārstāvei Šerilai Koulai (27). Black Eyed Peas dziedātāja Fērdžija uzskata, ka Šerilas skaistums spētu sagrozīt galvu arī jebkurai heteroseksuālai sievietei. „Ir meitenes, uz kurām skatoties gribas teikt: sasodīts, kā var būt tik skaisti cilvēki,” prāto Fērdžija, kas vairākus gadus atzīta par seksīgāko kāju īpašnieci Holivudā. „Šerila ir viena no viņiem. Šai sievietei piemīt šarms, kas ietekmīgu vīrieti vienā acumirklī spēj pārvērst ķiķinošā skolas puikā. Vīrietis, kuram izdosies iemantot Šerilas simpātijas, būs laimīgs. Viņa patīk ne tikai vīriešiem. Šerila labi zina, ka es pati gribētu viņu uzaicināt uz randiņu,” ķiķina Fērdžija, kas pusotru gadu ir laimīgi precējusies ar aktieri Džošu Duhamelu. Savukārt, skaistās Šerilas privātā dzīve šobrīd nav tik sakārtota. Pavasarī viņa atklāja, ka vīrs futbolists Ešlijs Kouls viņu krāpj ar piecām mīļākajām. Pēc trīsarpus gadu ilgās laulības Šerila iesniedza šķiršanās prasību.

Seksa dēļ gatava mērot ceļu uz otru pasaules malu

Glītā Holivudas aktrise Kamerona Diaza (37) šokējusi daļu sabiedrības, vaļsirdīgi stāstot par ļoti intīmām niansēm no savas dzīves. Nesen atklātā intervijā žurnālam Playboy viņa atzinusi, ka nespēj pat saskaitīt, cik reižu sēdusies lidmašīnā, lai nokļūtu pie sava mīļotā. „Tas nav nekas neparasts, ja strādā šovbiznesā,” norāda Diaza. „Es vienmēr mēroju tālus ceļus, lai pamīlētos. Ir jādodas turp, kur tas iespējams.”

Aktrisi savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar dziedātāju Džastinu Timberleiku un aktieri Metu Dilonu. Kamerona bez mazākās kautrēšanās arī atbildējusi uz jautājumu par savām seksuālajām vēlmēm. „Esmu diezgan primitīva. Apmēram tā — ar bomi pa galvu, pārsvied pār plecu: tu — vīrietis, es — sieviete. Tikai ne katram vīrietim piemīt tas īstais pirmatnējums, kas mani vilina. Man ir ļoti nepieciešams fizisks kontakts. Patīk pieskarties savam mīļotajam.”

Aktrise pastāstījusi arī par savu pirmo seksuālo pieredzi. „Es vienkārši ļāvos, lai to izdarītu,” Kamerona atzīst, cik lietišķi un neromantiski tas bijis. „Es gribēju, lai tas būtu jau noticis. Tā arī to piedzīvoju.”

Aktrise arī pastāstījusi, ka bērnībā kādu laiku bija iemīlējusies filmas Indiana Džonss aktierī Harisonā Fordā. „Kad man bija kādi deviņi gadi, es fantāzijā iztēlojos, kā skūpstos ar Harisonu Fordu un cik lielisks viņš ir,” smej Kamerona. „Es sapņoju, ka varētu viņu apprecēt. Tas sen vairs nav noslēpums, arī viņš zina šo stāstu. Bet Fords tikko kā apprecēja savu ilggadējo draudzeni aktrisi Kalistu Flokhārtu. Viņš ir aizņemts — ko man tagad iesākt?” koķetē Diaza.

Saderinājusies ar vienu, iemīlējusies citā?

Pērn par seksīgāko sievieti pasaulē atzītā aktrise Megana Foksa (24) jūnija beigās apprecējusies ar savu ilggadējo draugu seriāla Beverlihilsa 90210 aktieri Braienu Ostinu Grīnu un iemantojusi jaunu tetovējumu. Aktrise šobrīd filmējas kinolentē Passion Play, kur viņas ekrāna partneris ir aktieris Mikijs Rurks. Foksa teic, ka jaunais tetovējums tapis par godu Rurkam. „Mikijs ir brīnišķīgs cilvēks,” jūsmo aktrise. „Viņš ir tik patiess, tik jauks un tik talantīgs. Es viņu neprātīgi mīlu [kā draugu]. Es bieži saku, ka viņam vajag padomāt par paša bērniem. Manuprāt, Mikijs būtu fantastisks tētis. Ceru, ka viņš to drīz piepildīs. Mans jaunais tetovējums ir par godu Rurkam. Nezinu, vai kāds jau to paguvis nofotografēt, bet esmu pārliecināta, ka agrāk vai vēlāk tas notiks.” Jaunais tetovējums rotā Meganas labo sānu un vēsta šādu frāzi: „Tie, kas nespēj sadzirdēt mūziku, domā, ka tie, kas dejo, ir neprātīgi.” Aktrises ķermeni rotā vairāki tetovējumi, to skaitā kino leģendas Merilinas Monro portrets uz labās rokas apakšdelma.

„Man nekas vairs nav jāpierāda!”

Pēc ilgāka pārtraukuma un dēliņa Maksa (2,5) auklēšanas mūzikas apritē atkal atgriezusies Kristina Agilera (29). Lai gan dziedātājas skatuves šovi allaž bijuši izaicinoši un pikanti, šobrīd daudzi pārmet dīvai, ka viņas atgriešanās mūzikā pārlieku atgādina Lady Gaga izdarības.

Kad pirms gada Agilerai pārmeta, ka špikojot idejas no Lady Gaga, viņa attrauca, ka brīvo laiku nepavadot internetā un nemaz nezinot, vai Lady Gaga ir vīrietis vai sieviete.

Tagad, kad nule klajā nācis Agileras jaunais albums Bionic un kādu brīdi jau skatāms videoklips Not Myself Tonight, runas par Lady Gaga kopēšanu atkal no jauna kļuvušas aktuālas.

„Es šovbiznesā esmu pietiekami ilgi, pēc desmit gadu ilgas karjeras man nekas vairs nav jāpierāda,” Agilera ir šerpa. „Šajā savas karjeras posmā es vairs neņemu galvā norādes uz dīvainiem salīdzinājumiem un ignorēju negatīvus komentārus.”

Jaunajā videoklipā Kristina provocē skatītāju ar lesbiešu kaislībām. Jaunākajā intervijā geju žurnālam skandalozā soliste atzinusi, ka viņai patīkot sievietes, taču attiecības ar sava dzimuma pārstāvi viņa tomēr izslēdz. „Es mīlu sievietes,” teic dziedātāja. „Viņas kailas ir pievilcīgākas. Mans vīrs zina, ka sajūsminos par sievietēm. Taču es nedomāju, ka jelkad varētu būt kopā ar sievieti. Šādās attiecībās būtu par daudz estrogēna. Ar mani jau tā ir grūti konkrētajās mēneša dienās, es nespēju iedomāties, ko tādu notiekam divreiz mēnesī.” Turklāt esot kāda īpaša vīrieša ķermeņa daļa, kas viņai pietrūktu. „Ja godīgi, es bez tās nevarētu iztikt,” komentējusi skandalozā dīva.

Daiļākā auguma īpašniece pozējusi kaila

Kad britu vīriešiem lūdza novērtēt populāras dāmas peldkostīmos, vairakums par skaistākajām atzina tās, kuru augums ir sievišķīgs, nevis kārns un izstīdzējis. Par nepievilcīgākā auguma īpašnieci stiprā dzimuma pārstāvji nosauca pārlieku tievo stila ikonu Viktoriju Bekhemu, bet visvairāk jūsmoja par aktrisi Kelliju Brūku (30).

Britu modele un aktrise šovasar pievienojās tām slavenībām, kuras piekritušas pozēt žurnālam Playboy. Kellijai par šo kailfoto sēriju samaksāti 500 000 dolāru. Viņas fotogrāfijas paredzēts publicēt amerikāņu izdevumā rudenī. „Kellija, bez šaubām, ir viena no skaistākajām sievietēm, un viņai šī bija lieliska iespēja,” izteicies kāds aktrises paziņa. „Žurnāls Playboy kļuvis par leģendāru izdevumu, kuru pazīst visā plašajā pasaulē. Būtībā ir liels gods, ja tevi uzaicina pozēt Playboy, jo viņi ir ļoti izvēlīgi.”

Šim žurnālam savulaik kailas pozējušas tādas zvaigznes kā Pamela Andersone, Drū Berimora, Kima Beisingere un Danija Minoga. Tiesa, daudzas zvaigznes Playboy fotosesijai pateikušas „nē”, pat, ja honorārā piedāvāts viens vai vairāki miljoni dolāru. Viņu vidū ir Dženifera Anistone, Lady Gaga, Lindseja Lohana, Džesika Alba un Parisa Hiltone.

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press